HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Karrier / Vacsora-üzlet-öltözködés

Vacsora-üzlet-öltözködés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Az üzleti életben számos alkalom adódik, amikor az üzletfelek -a kellemeset a hasznossal összekötve- egy vacsora mellett tárgyalnak, itt beszelik meg üzleti dolgaikat. Ilyenkor igyekezzünk öltözetünket különös odafigyeléssel összeállítani, hiszen az alul öltözöttség épp olyan kellemetlen lehet, mintha túl elegánsan jelenünk meg. 

 

Rendezvénynaptár
Az üzleti életben számos alkalom adódik, amikor az üzletfelek –a kellemeset a hasznossal összekötve- egy vacsora mellett tárgyalnak, itt beszelik meg üzleti dolgaikat. Ilyenkor igyekezzünk öltözetünket különös odafigyeléssel összeállítani, hiszen az alul öltözöttség épp olyan kellemetlen lehet, mintha túl elegánsan jelenünk meg.

Üzleti vacsora alkalmával visszafogottan elegáns, nemes anyagokból készült, igényes kidolgozású kosztümöt illetve öltönyt viseljünk. A fekete és a sötétkék szinte soha nem megy ki a divatból, ezért bátran viselhetjük őket. Ajánlott kosztümszín a szürke és a barna is. Rengeteg árnyalatuk létezik, érdemes kísérletezgetni velük. Előnyös, ha szövetek mintázata alig észrevehető. Lehet halszálka vagy sajátanyagában mintás. Nem feltétlenül fontos a legdivatosabb, de kissé erőltetett vonalvezetésű ruhadarabokat választani. Mindkét nem képviselőinek öltözéke a klasszikus szabásvonalat kövesse. A kosztümhöz fehér, bézs vagy az aktuális divatnak megfelelő pasztell árnyalatú toppot, illetve blúzt viseljünk.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[7425]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x