Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Karrier
Tűzkeresztség - első nap az új munkahelyen

Ismeretlen emberek, barátságtalan fénymásológépek, kanyargós folyosók - az első napok az új munkahelyen sohasem könnyűek. Az első napokban mindenki kissé sután viselkedik az új cégnél, ám ez ne szegje kedvünket! A beilleszkedést megkönnyítik a fejvadászok tanácsai.


8 remek farsangi tipp a céges bulitokhoz

A farsangi hangos mulatság eredete egy ősi hiedelem, mely szerint a tél végén életre kelnek a gonosz szellemek. Ezek elűzéseséért ijesztő jelmezekbe bújva, hangos mulatozásba kezdtek a népek, ezzel ijesztgetve a hideget, a halált és a gonosz szellemeket.


10 tipp a munkahelyi légkör javításához

A munkahely életünk kiemelt színtere: rengeteg időt töltünk el ott, ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan érezzük magunkat mi - és persze a kollégáink - munka közben. Ez sokszor komoly odafigyelést, diplomáciai érzéket, a konfliktusok megfelelő kezelését és csapatmunkát igényel.
 Az ütős marketing terv 6 legfontosabb pillére

Egy sikeres vállalkozás felépítéséhez és megállíthatatlan fejlődéséhez kiforrott és részletes marketing terv kell. Ez lesz ugyanis az a pontos útiterv, ami elvisz az üzleti céljaid megvalósításához. A marketing terv felfedi, hol tartasz most, és hol szeretnél lenni egy év múlva. Kiemeli a prioritásokat és felvázolja a B- és C-terveket, arra az esetre, ha az A-terv nem jönne be.


Éppen ráérsz? Akkor ne olvasd el!

Ha viszont rohansz, mint a macska, amelyiknek konzerves dobozt kötöttek a farkára, akkor bizony most állj meg egy fél percre! Könnyebb lesz, ha elolvasod időmenedzselési szakértőnk hatékony tippjeit a karácsonyi őrültekháza ellen - ha még meg akarod érni a jövő évet!


6 hatásos munkahelyjavító mágia - próbáld ki!

Kétoldali, akut munkaundorítiszben szenvedsz? Munkába menni sincs kedved, mégis kell? Ha egyszerűen most nincs jobb, nincs másik, vagy minden ésszerű szál ide köt, csak éppen a szíved szerint lennél inkább a Holdon, mint itt? Ha csak egy kicsit kell kibírnod még, és utána jön valami jobb, de addig is … Ez a 6 munka-mágia hatni fog!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x