Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap1
Karrier
A főnökidomítás 4 alaptörvénye

Eszes a főnököd? Vagy inkább nehéz felfogású? Esetleg egy despota? Eláruljuk, mire számíthatsz tőle. Előléptetésre, nagyobb profitra, túlórákra vagy éppen sikerekre? Rajtad is múlik!


Határaink meghúzása - hogyan mondjuk nemet főnöknek, kollégának?

Tornyosuló feladataid soha nem érnek véget, rendszeresen újabb és újabb elintéznivaló ügyek landolnak nálad? Főnököd vagy kollégáid visszaélnek azzal, hogy mindent elvállalsz és soha nem mondasz nemet? A megbízhatóság és precizitás fontos erények, de ha úgy érzed, túl sok minden nehezedik rád, meg kell tanulnod meghúzni a határaidat és nemet mondani. Még a főnöködnek is.


6 hiba, amit sokan elkövetnek önéletrajzkészítés közben

Az önéletrajzkészítés kulcsfontosságú lépés a karrierépítésben, illetve a sikeres álláskeresésben. A CV ugyanis az első dolog, amit a potenciális leendő főnökünk lát belőlünk - így ennek igazán meggyőzőnek kell lennie. Ennek ellenére sokan nem fordítanak elegendő figyelmet az elkészítésére, és hajlamosak amatőr hibákat hagyni ebben a fontos dokumentumban.
Segítség, utál a főnök!

Munkahelyi problémák, jól ismert kínos helyzetek. Hogy lehet ezeket elkerülni?


Néhány hasznos tanács, hogy megtaláld a hivatásod

Volt idő, amikor lelkesen kezdted a munkanapokat, de úgy érzed, hiányzik a régi tűz? Hidd el, sokan vannak ezzel így, de a jó hír, hogy a felismeréssel máris kipipálhatod az első és egyben legnehezebb lépést. Tehát változásra van szükséged, de a kérdés az, hogyha a jelenlegi munkád nem tesz boldoggá, hogyan találhatod meg a nagybetűs hivatást? Íme egy kis segítség!


Miért tabu még a munkahelyeken a gyászról beszélni?

Napjainkban még mindig eléggé tabutémának számít a halálról, a veszteségekről és a gyászról való nyílt és őszinte kommunikáció. Nehéz róla beszélnünk, és félünk is közel engedni magunkhoz ezt a témát. Nehéz szembenézni vele, mert valahogyan mindig előhozza a saját halandóságunkat is, és akarva-akaratlanul sok mindenre rádöbbenthet, sok mindent direktben a szemünk elé hozhat, amikkel nem biztos, hogy szeretnénk szembesülni, találkozni.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x