HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Karrier

Rendezvénynaptár
Játszd magad sikeresre!

"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő!" - Sokunk számára ismerősen csenghet ez a gondolat, William Shakespeare eszköztárából.


Amikor a tükör kristálytiszta

A visszajelzés és a teljesítmény értékelésének fontossága, avagy mi az igazi értékmérő a mások és önmagunk véleményezésében?


Mi van, ha nem sikerül?

Tényleg, mi van ha nem sikerül, amit terveztél? Ha úgy érzed, összefogott ellened minden. Kedves barátok, családtagok még hozzá is teszik: "Ugye megmondtam?"


Mi leszek, ha nagy leszek, avagy hogyan találjam meg álmaim állását?

A mai világban már nem elég, ha 18 évesen szakmát választunk. Életünk során többször is változtatnunk kell. Van, amikor csak munkahelyet, de sokszor szakmát, hívatást is. De sokszor nem könnyű kitalálni, merre is menjünk tovább. Sokszor felmerül a kérdés, mi is akarok lenni. Milyen állást, munkát keressek? Melyik ajtót válasszam?


Mindent csak addig csinálj, amíg örömödet leled benne

Az történt, hogy a Sikerjárat egyszemélyes legénysége elfáradt. Egészen egyszerűen hétről hétre egyre inkább belefáradt a saját írásaiba és egyre kevesebb örömét lelte, a saját sorainak, gondolatvilágának az írásos rögzítésébe.


Mentális nagytakarítás

Volt már olyan, hogy folyamatosan kattogott éjszakánként az agyad? Előfordul az életedben, hogy egy - egy probléma, élethelyzet olyan mérhetetlenül befészkeli magát a mindennapjaidba, hogy semmi másra nem is tudsz figyelni, csak arra, illetve annak a megoldására? Ha a válaszod igen, van egy rossz hírem számodra, meg egy jó is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x