Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap19
Karrier

Rendezvénynaptár
7 jó tanács és az ellenkezője. Ne higgyél senkinek!

Mint tudjuk, önéletrajzot írni mindenki tud. De ha nem tudna, akkor is megmondják neki, hogy kell. Vagy megírják. A rengeteg tanács közben egyre rosszabb és egyre több egymásnak ellentmondó tanácsot adnak.


5 hatékony mondat, ha megkérik, mesélj magadról

A leggyakoribb és talán a legnehezebb kérdés, amit rendszeresen megkérdeznek tőled egy interjún. Ugye milyen bárgyú, értelmetlen kérdés? Bevallom, én sem szeretem, és nem is szoktam feltenni. De, ha nem is szereted, ettől még a HR vezetők, szakmai vezetők előszeretettel kérdezik meg.


Négy hiba, amit ne kövess el, ha emailt írsz

Valamikor az iskolában is tanították, hogyan kell levelet írni. Azóta már rég az emailek korszakát éljük, mégis jó, ha nem felejtjük el, az email is csak egy levél. A különbségek ellenére, a levéllel és az emaillel szemben támasztott követelmények alapvetően ugyanazok maradtak.


Miért keresnek kevesebbet a nők, és mit tehetünk ez ellen?

Nemrég olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy csökkent a nők és a férfiak közötti bérkülönbség. De ne örüljünk túl korán, ez annyit jelent, hogy Magyarországom már "csak" 15-20 százalék a differencia nők hátrányára.


Hogyan ronthatod a munkábaállási esélyeidet? - Borítsd ki a HR-est!

Ajánlok egy biztos módszert, amivel már a pályázatod elolvasása előtt felidegesítheted a jelentkezésed elbírálóját.


Mitől szép egy önéletrajz?

Első kérdés az, hogy mitől is szép egy önéletrajz. A tudományos meghatározás szerint: szép az, ami érdek nélkül tetszik. De, mint látjuk, itt nagyon is van érdeke mindkét félnek. Aki írja, annak az a célja, hogy jó benyomást tegyen, aki olvassa, annak meg az, hogy megtalálja a legjobb jelöltet.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x