HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Karrier

Rendezvénynaptár
Egy perced van arra, hogy nyerjél! Liftbeszéd, avagy elevator pitch

Tudjuk, hogy az első pár perc a legfontosabb egy találkozásnál. De mi van akkor, ha összesen ez a pár perc áll rendelkezésedre. Képzeld el, hogy odamész az interjúra, de kiderül, hogy az igazgató mégsem ér rá. De lekísérheted a garázsig, és addig bemutatkozhatsz.


Az 5 legnagyobb hiba, amit elkövethetsz az önéletrajzban

Több ezer önéletrajz után is van néhány dolog, amin meg tudok lepődni. Ezek olyan hibák, amikor biztosra veheted, hogy önéletrajzod 5 mp után a kukában landol. Meg fogsz lepődni, mennyire kevés dolgon múlik, hogy bekerülj az első 10 %-ba. 10-ből 9 önéletrajzban elkövetnek egyet ebből az öt hibából.


8 interjútípus! Hogyan legyél sikeres az interjún?

Mikor végre felhívnak, és behívnak egy beszélgetésre, akkor jön a következő feladat az álláskeresésben. Nehéz felkészülni mindenfajta interjúra, de jó ha tudjuk, mik azok a főbb típusok, amikre számíthatunk. Jó, ha mindegyikre tervezünk külön stratégiát. Ki is próbálhatjuk magunkat jó előre a különböző szituációkra. Ehhez jól jöhet egy családtag, egy barát, vagy egy karrier-tanácsadó.


3 biztos tipp a sikeres önéletrajzhoz

Mindenkivel előfordulhat, hogy új állást kell keresnie. De ne kövesd el azt a hibát, hogy egyszerűen elküldöd a régi életrajzodat a kiszemelt álláshirdetésre. Hiába részletes, az önéletrajzod, amely hatásosan mutatja be a készségeidet, a képességeidet, ha három alapkövetelménynek nem felel meg: 1. legyen érthető, 2. legyen hibátlan, 3. legyen naprakész. Így lehet csak esélyed arra, hogy másodszor is ránézzenek a jelentkezésedre és behívjanak egy interjúra.


Mi a teendő, ha kellemetlen meglepetések érnek lakás vásárlásnál?

Egy új lakás kiválasztása hosszadalmas feladat, legyen szó akár használt, akár új építésű ingatlanról. Hónapokig böngésszük a hirdetéseket, akár több tucat lakást is megtekintünk személyesen, míg végre megtaláljuk a megfelelőt. Azonban bármennyire körültekintőek voltunk is, beköltözés után még mindig érhetnek kellemetlen meglepetések: beázik a fal, nem működik a fűtés, beomlik a kémény, vezetékcserére van szükség. Jó, ha tudjuk, hogy bizonyos esetekben számon kérhetjük a hibát az eladón.


Íme a legfontosabb tudnivalók a szerzői jogokról

A szerzői jogokról Magyarországon is, amiképpen a világ legtöbb pontján viszonylag sok szó esik a hétköznapokban a szerzői jogokról, ellenben alig tudunk róluk többet, minthogy a plágium törvénybe ütköző cselekedet. A szerzői jogok természetesen igen jelentős szerepet töltenek be a szellemi termékek védelmének területén, így nem árthat néhány alapvetésről tudomást szereznünk. Elsősorban művészi tevékenység során keletkezett szellemi termékek védelméről van szó.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x