Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Karrier
Pletyka - amikor téged csinálnak ki vele...

A pletyka legfőbb ismertetőjele a ködös, meghatározhatatlan forrás, na meg persze a tényektől elrugaszkodó történet.


Tartozik - követel! A pénzbehajtás 10 legfontosabb szabálya, hogy adósunk fizessen!

Sokan vagyunk most adósok ebben a nehéz gazdasági helyzetben. Lehet, hogy még többen olyanok, akinek tartoznak valakik, valamennyivel. Van egy régi arab mondás, mely szerint: "ha kölcsönkérsz tőlem, akkor csókold meg tízszer a kezemet, mert ha majd visszakérem tőled, akkor százszor kell megcsókolnom a fenekedet." Az arab bölcsesség Magyarországon is igaz lehet. De csak akkor, ha rosszul csináljuk a "behajtást".


Komfort-zóna, ami gátol a fejlődésben

Hallottad már a mondást, miszerint ahhoz, hogy új földeket láss, új vizekre evezz, el kell hagynod a part biztonságát?


A nők valódi vágyait semmibe veszik a reklámok

A vásárlások 85%-ában nők döntenek, így jó okkal várnánk, hogy a cégek figyelembe vegyék az igényeiket. Ezzel szemben a nők 91%-a csalódott! Túlfilterezett, 20 éves modellekkel reklámozni szemránckrémet tényleg menő? Lelkiismeret-furdalást kelteni a nőkben, hogy elég jó anyák-e, ha nem a terméküket választják, biztosan jó ötlet? Azt gondolnánk, mára ezek a kérdések fel sem merülhetnének, ám a probléma nagyobb, mint hinnénk. Miért?


A nők önbizalmának legnagyobb pusztítója a gyerek?

Folyamatosan küzdesz magaddal amiatt, hogy anyaként elégedett és kiegyensúlyozott legyél? Bizonytalan vagy, hogy elég jó anya vagy-e? Nem tudsz megfelelni annak a képnek, amit magadban kialakítottál az ideális anyaságról? Tele vagy megfelelési kényszerrel?


Vállalkozni menő! De vajon bárkinek való? 5 tipp, hogy tudd!

A vállalkozás gondolata igazán jól hangzik, hiszen ki ne akarna a maga ura lenni?! Te osztod be az idődet, magad priorizálod a feladataidat és még sorolhatnám az előnyeit a dolognak. De direkt nem teszem. Ahhoz, hogy belevágj az önállóságba ismerned kell az érem mindkét oldalát.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x