Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Karrier
Stresszkezelés 3 lépésben

Manapság a stressz mindenki életében jelen van, mindenki ismeri a negatív hatásait: fáradékonyság, ingerlékenység, álmatlanság... De ezeknél súlyosabb következményei is vannak az állandó stressznek, ezért mindenképpen kezelnünk kell. Szerencsére van rá megoldás!


Manapság léteznek még női és férfi szakmák?

A női és férfi szerepek az idők kezdetétől világosan elkülönültek - gondoljunk csak arra, amikor az előbbiek szigorúan csak gyűjtögettek, míg ez utóbbiak vadásztak. Ez az egyértelmű felosztás azonban gyökeresen megváltozott az első világháborúval, amikor a nők is elkezdtek tömegesen munkába állni - ezzel párhuzamosan pedig a feminista mozgalmak kezdték tégláról téglára lebontani a korlátokat. Ez a tendencia pedig egészen kiteljesedett a XXI. századra, pontosabban napjainkra.


Hogyan szervezzünk csapatépítőt? 5 kérdés, amit érdemes feltenned

Egy csapatépítő remek alkalom arra, hogy a munkatársak egy kicsit jobban megismerjék egymást és hogy összekovácsolódjanak. Egy-egy ilyen alkalommal új barátságok szövődhetnek, többet tudhatunk meg egymásról, aminek köszönhetően a munka is gördülékenyebben fog menni, amikor visszatérünk a munkahelyi környezetbe.
Üzletünk sikeressége a saját lelki egyensúlyunkon is múlhat

Saját magunk főnökének lenni kétségkívül számos előnnyel jár, és biztosít némi felszabadultság-érzést. Ugyanakkor cégvezetőként a felelősségünk is hatalmas, így komoly stresszel kell megbirkóznunk - mindez pedig könnyen a lelki békénk összeomlásához is vezethet. Cikkünkből kiderül, miként kerülhetjük el mindezt.


Összhang a mentális egészség és a karrier között: hogyan találjuk meg a harmóniát álláskereséskor? A Jooble álláskereső oldal tanácsai

Stresszes álláskeresés, lehangoló munkanélküli élet, ingerlékenység - ismerős szavak? Akkor biztos, hogy a kiégés jeleit tapasztalod. A Jooble álláskereső portál összegyűjtött néhány fontos tippet a mentális egészség megőrzéséhez ebben a megpróbáltató időszakban (és nem csak).


Hogyan javítható a kommunikáció?

Mentőöv konfliktuskezeléshez: olyan listákat állítottunk össze, amelyek segítenek a másik megértésében, hogy támadások és személyeskedés helyett közösen juthassatok el a problémák megoldásához.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x