HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-21
Karrier

Rendezvénynaptár
Menjél egyetemre, mert csak így tudsz kitörni

Sokan keresnek arra a kérdésre választ, hogy a tudás fejlesztésébe történő beruházások hosszútávon valóban a leghatékonyabb eszközei-e a nemzet fejlődésének?


Mikor nem kell dolgozni 2015-ben?

Bár még csak január van, de már most érdemes áttekinteni, hogy ebben az évben hogy alakulnak a hosszú hétvégék és a munkanap áthelyezések. 2015-ben nem panaszkodhatunk majd, hiszen összesen 4 háromnapos és 3 négynapos hétvége lesz!


Ennyi pénz járhat használt lakásvásárláshoz

2015. július 1-jétől már használt lakások esetén is igénybe lehet venni a Családi Otthonteremtési Kedvezményt, azaz a CSOK-ot. A korábban hosszú éveken keresztül "szocpol"-ként emlegetett támogatás idén nyártól tehát már nem csak az új építésű lakást vásárlókat segíti.


Amikor a saját újévi fogadalmunk az életünkre tör

Az emberiség történelme során csupán néhány száz éve búcsúztatják december végén az óévet. Fiatal kora ellenére a szilveszter mégis a legek ünnepe, legalábbis ami a bulikat illeti. Az emberek többsége a legzajosabb, a legnyitottabb, a legvidámabb napjának tartja ezt az évnek, és óriási elvárásokkal néz eme 24 óra elé.Ilyenkor teszik a legtöbb fogadalmat is, amiből persze képtelenség megtartani az összest.


Egy nemzet sikere

Az eredeti Mahata Gandhi idézet magyar fordítása így hangzik: "Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Első kérdés: mire nevelnek az állatok? Felelősségre. Mit jelent ez a szó? Számadási kötelezettséget olyan cselekedetről, melyet az ember szabad akaratából hajt végre, tehát nem kényszer hatása alatt.


Ki nem szereti a karácsonyt?

Meghitt, békés, családias, hangulatos, fenyőillatú, mézeskalács ízű, beiglis, halászleves, ajándékot adó és ajándékot kapó, gyertyafényes, csillagszórós, Reszkessetek betörők! trilógia-nézős, Csendes éj dallamú, éjféli misés…Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x