Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Karrier
Motivációs csapdák: pénz vagy elismerés?

A pozitív visszajelzések jobb teljesítményre sarkallnak, az építő kritika fejlődésünket segíti. Visszajelzésekre tehát szükségünk van. Kérdés, hogy mi ösztönöz nagyobb teljesítményre: a pénz, vagy az elismerés? A teljesítmény a lényeg?


Online marketing tippek kezdő vállalkozóknak

Jól irányított üzenet célba ér! Nagy segítség lehet egy online marketing ajánlatkérés szakértőtől, ami alapján eldöntheti egy kezdő vállalkozó, mire és mennyit költ.


Milyen állapotban vannak az álláskeresők?

2022. őszén érezhetően nő az álláskeresők száma, egyre több az úgynevezett passzív álláskereső is a munkaerőpiacon. Nemes-Nagy Szilvia, a Performia Hungary Kft. ügyvezető tulajdonosa szerint a változás már elkezdődött, a kkv-éknak most van igazán lehetőségük arra, hogy minőségi cseréket hajtsanak végre a csapatukban. Az átlagos bérezés mellett átlagon felüli törődés is szükséges a jó emberek megtartásához. A szakember úgy fogalmazott, hogy a munkavállalók most sokkal inkább megbecsülik a munkahelyüket, viszont a lelkiállapotuk rosszabbnak bizonyul.


A sikerember pénzenergiája

Az örök kérdés: a sikeres embereknek sok pénze van? Gazdagok azok, akiknek valamihez képest van valamennyi pénzük? Ők a gazdagok?


Van élet a kata után!

Az átalányadózás, az átalakulás, végső esetben pedig a végelszámolás is járható út lehet. Több százezer kisadózó életét forgatta fel a kata szabályainak szeptember 1-jén életbe lépett módosítása. A hirtelen válaszút elé került vállalkozóknak nem sok idejük maradt kigondolni, hogyan tovább, pedig nagyon is lényeges megtalálni azt a működési formát, amely a legkedvezőbb alternatíva lehet a továbbiakban.


7 hülye és ellentmondó tanács munkakeresőknek - segítünk dönteni!

Miért ne higgyél senkinek, és hogy találd meg a legjobb tanácsot? Kurtán Klára karrier coach segít eligazodni azoknak, akik eltévedtek a munkakeresés erdejében. A hülye tanácsok feloldásához olvass tovább!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x