Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Karrier
Webshop? Jogi buktatók, logisztikai aknamező, SEO háború

A webshop régebben az unatkozó feleség hobby projektje volt, mára azonban megfelelő hozzáértés nélkül halálra vagyunk ítélve, hiszen a harc hatalmas, a profik pedig legyőzik a gyengéket. Segítünk, hogy a webshop üzemeltetés, jogi háttér, működtetés ne legyen harc többé!


A munkahelyváltás szükségességének előjelei és okai - Figyelj!

Az álláskeresés során fontos szempont, a rugalmasság, az alkalmazkodásra való hajlam. Képes vagy rá?


Utálsz dolgozni? 5 vidító tipp, hogy kibírd!

Egyre nehezebben bírod zárt helyen és zárt időben? Legszívesebben lelépnél egy hátizsákkal? Úgy vonz a szabad ég, hogy már egy kicsit sem tudsz a munkádra figyelni?


Létezik-e pénzügyi intelligencia?

Az értelmi képességeket mérő IQ és az érzelmek kezelését megmutató EQ, vagyis érzelmi intelligencia mellett néhány éve egy új intelligenciafélére találunk egyre gyakrabban hivatkozást: a pénzügyi intelligenciára. Miben különbözik a pénzügyi IQ a hagyományostól és mi befolyásolja, hogyan lehet fejleszteni?


5 hatékony mondat, ha megkérik, mesélj magadról

A leggyakoribb és talán a legnehezebb kérdés, amit rendszeresen megkérdeznek tőled egy interjún. Ugye milyen bárgyú, értelmetlen kérdés? Bevallom, én sem szeretem, és nem is szoktam feltenni. De, ha nem is szereted, ettől még a HR vezetők, szakmai vezetők előszeretettel kérdezik meg.


Húzd ki magad a bajból - A Münchhausen effektus

A mesebeli, nagyot mondásáról híres báró a saját hajánál fogva húzta ki magát és lovát a mocsárból. Azóta jelképe lett az önsegítésnek, a probléma hatékony, újszerű és önálló megoldásának. Nem baj, ha a megoldás elsőre nem tűnik hihetőnek - az ötletek szabad áramlása a lényeg, s végül lehet, hogy a legbizarrabb megoldás lesz a legjobb.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x