Meglepő ajándék: Az elnök új kiscicája - nem mindennapi...
Címlap / Kedvenc / Meglepő ajándék: Az elnök új kiscicája - nem mindennapi nagymacskát tart Putyin

Meglepő ajándék: Az elnök új kiscicája - nem mindennapi nagymacskát tart Putyin

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Különleges ajándékkal lepte meg szeretett miniszterelnökét egy titokzatos barát. A kiscica kedves, aranyos, simizni való, még dorombol is! Most még. Később azonban egy állatkertben fog lakni, mert tartását törvény tiltja. Vajon milyen ajándékról van szó?  

Különleges ajándékkal lepték meg az orosz miniszterelnököt idén október 7-én, 56. születésnapja alkalmából. Vlagyimir Putyin egy édes kiscicát kapott ajándékba egy kedves ismerősétől, ám azt nem volt hajlandó elárulni Putyin, hogy konkrétan kiről is van szó. Nem is csoda, hogy a szóban forgó illető neve elhallgatását kérte, hiszen a cicus szigorúan védett fajta, és tartását törvény tiltja. Nos, ha már kellően felcsigáztuk a kedélyeket, akkor eláruljuk, hogy egy apró kis tigrisről van szó, egy szigorúan védett faj példányáról.

A picike cicus még csak két hónapos, és egy dédelgetni való kis cukorfalat, ám már nem sokáig. A pöttöm macsek már most négy kiló húst eszik meg naponta, reggel és este két-két kilót, és rohamosan nő. Új gazdája imádja a kis jószágot, Putyin ha tehetné, állandóan magával vinné kis kedvencét, és reggeltől estig simogatná, amit a cica bújós dorombolással hálál meg. Ám ha nagy lesz, és ez elég hamar bekövetkezik, akkor egy 250 kilót nyomó nagyragadozó válik belőle, veszélyes, és falánk. Putyin elnök szomorúan nyilatkozta, hogy nemsokára kénytelen lesz megválni a tündéri tigriskölyöktől, és egy állatkertnek ajándékozni. „Ott megfelelő körülmények közt élhet, hiszen nem tarthatom örökre a lakásban” – mondta elérzékenyülve Putyin. „Életem legeredetibb ajándéka volt. Nehezemre esik majd megválni tőle.” Addig viszont minden percét igyekszik kiélvezni a kis tigrissel való együttlétnek.

HarmoNet tipp: Pamela Anderson különleges szülinapi meglepetése - az ünnepelt majdnem infarktust kapott! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2261 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x