A hűséges cica egy hónapig várta a gazdáját egy repülőgéproncsban...
Címlap / Kedvenc / A hűséges cica egy hónapig várta a gazdáját egy repülőgéproncsban

A hűséges cica egy hónapig várta a gazdáját egy repülőgéproncsban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-23

Csak a napokban került meg egy cica, amely a július 11-én egy szibériai folyón leszálló AN-24-es utasa volt: a gépben bujkálva várta gazdáját.  

A Komszomolszkaja Pravda című lap szerint a Romaska (Kamilla) nevű négylábú Vera Csernyisevával utazott egy megfelelő ketrecben, a csomagtérben.

Csernyiseva Tomszkban kisebbik lányát látogatta meg, és mivel az gyereket vár, a hatéves Romaskát magával vitte Szurgutba.

Amikor a gép az Ob folyón kényszerült leszállni, és kettétört, heten életüket vesztették és harmincan megsérültek. Csernyiseva szerencsésen megmenekült, a ketrec eltört, Romaska eltűnt. De az asszonyt nem vitte rá a lélek, hogy a mentőegységeket megkérje a cica keresésére.

Amikor a gép romjait kiemelték a vízből, hallották is Romaska nyávogását, de nem találták meg az állatot.

Aztán a roncsot elszállították egy kikötőbe, de Romaska nem tágított a repülőgéptől, és bujkált benne, amíg a napokban ki nem szimatolta egy kutya. A kikötői őrök kezdtek érdeklődni a cica gazdája iránt, és meg is találták.

Romaska nagyon lesoványodott, azóta felváltva alszik és eszik, a rövid szünetekben pedig lépésnyire sem tágít a gazdáitól - mondta el Csernyiseva egyik lánya.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2119 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x