Gyilkos gyógyszerek - ne add soha a kutyádnak!
Címlap / Kedvenc / Gyilkos gyógyszerek - ne add soha a kutyádnak!

Gyilkos gyógyszerek - ne add soha a kutyádnak!

Forrás: GoldenVet
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Tragédia Alsóörsön: Arika zokogott, amikor a 45 kilós, csodaszép kedvencét, egy fajtatiszta dobermannt, holtan találta az udvaron - pedig csak jót akart neki!  

Vasárnap este volt. Ari – aki rajongott a kutyáért – már nem érte el az állatorvost. Gondolta, hogy majd reggel beviszi a kutyát hozzá, de addig is, hogy ne fájjon annyira a lába, beadott neki egy embernek való fájdalomcsillapítót. A kutya behúzódott a helyére, Ari lefeküdt. Reggel szinte eszét vesztette a fájdalomtól. Heteken át járt pszichoterápiára, hogy meg tudja bocsátani magának, hogy puszta jó szándékával meggyilkolta a kutyáját. Az embernek való gyógyszerek ugyanis nem valók a kutyáknak. 
 
A holisztikus szemléletben kezelő Locker doktor – a GoldenVet Gazdiképző egyik előadója szerint ez a baleset nagyon sokszor fordul elő azokkal a gazdikkal, akik nagyon szeretik a kedvencüket. Persze olyanokkal is megesik, akik az állatorvosi számlát akarják megúszni, és úgy gondolják, hogy egy negyed tabletta nem árthat … 
 
Az emberi gyógyszerek egy része adható kutyának is – telefonos gyorssegélyben sokszor állatorvos kérdezi végig, mi van odahaza, hogy amíg kiér, enyhítsék a fájdalmat. Azonban CSAK azokat a gyógyszereket szabad adni, amit az állatorvossal megbeszéltünk, amit ő ajánlott. A legjobbak pedig azok a szerek, amelyek kifejezetten kutyák számára készültek.  Ötletszerűen, fórumok tanácsadó posztjaiban konzultálva, soha ne adjunk ember gyógyszert egy kedvencnek sem! 


A GoldenVet patika élő, live bejelentkezéseiről és videóiról ismert és népszerű tulajdonosa, Paterson Katalin azt mondja, hogy ha a gazdik ismernék azokat a természetes, odahaza tartható és használható szereket, amit bármikor adni lehet a kutyáknak, a gyógyszerek jelentős részét kiválthatnák. Nem lennének tanácstalanok, ha valamilyen hirtelen problémával szembesülnek.
 
A GoldenVet Gazdiképzőt azoknak a gazdiknak a kérdéseiből állítottuk össze, - mondja a szakértő - akik az elmúlt években hozzánk fordultak a kérdéseikkel. Azt tapasztaltuk, hogy mindannyian szeretettel és nagy odafigyeléssel gondozzák a kisállataikat. Szívesen adnak nekik természetes készítményeket, és sokan vannak, akik maguk is a holisztikus megoldásokat keresik, és nem szívesen adnak vegyi készítményeket kedvenceiknek sem. A mi patikánk ilyen készítményeket forgalmaz az akadémikus orvoslásban használt gyógyszerek mellett, és szívesen megmutatjuk a gazdiknak, mik azok az egyszerű egészségőrző módszerek, amikkel távol lehet tartani a bajt. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8017 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x