Csináld-magad-ékszerek, jótékonysággal egybekötve!
Címlap / Kedvenc / Csináld-magad-ékszerek, jótékonysággal egybekötve!

Csináld-magad-ékszerek, jótékonysággal egybekötve!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Ha szeretnél ilyen vagy hasonló ékszert magadnak, akkor el is készítheted saját kezűleg egy workshopon, amelynek a bevétele jótékony célra megy.  


A VnGDesign egy szerelemmárka… Nagyjából négy éve kezdtem el üveglencsés ékszereket készíteni, csak úgy, hobbiból. Mindenki imádta, az összes barát és ismerős ilyen ékszert szeretett volna. Egyedi, bohém és elegáns egyszerre… Jól variálható más kiegészítőkkel, illetve a cuki mintától a komoly alkotásokig bármi a lencse alá kerülhet.

Idővel elgondolkodtam egy webshop létrehozásán, de ahhoz túl nagy volt már akkor is a piac, így továbbgondoltam, és oktatni kezdtem a technikát, teljesen a nulláról. Imádom a vendégeim mosolyát, mikor a saját kézzel készült ékszerükkel távoznak! Ők tervezik, és ők a kivitelezők is.

Már három éve töretlenül mennek a workshopok, sok új és sok régi vendéggel. Tavalyelőtt a kedvenc ékszerkellékes lánykám (csimaDIYa) bedobta azt az ötletet, hogy szervezzünk jótékonysági workshopot – elmondhatatlanul boldog voltam, hogy nem csak az alkotás öröme, hanem az önzetlen segítség is társulhat kis eseményeimhez.

Azonnal neki is láttunk a szervezésnek, és 2017 novemberében megrendeztük az első jótékonysági üveglencsés ékszerkészítő workshopunkat, ahol tizennégy lelkes kutyabarát alkotó volt jelen. Akkor közel százezer forintot tudtunk adományozni a Noé Állatotthonnak, melyből Bíbor cica életmentő műtétjét finanszírozta a szervezet – nem lehet elmondani, mekkora boldogság volt, hogy hozzá tudtunk járulni egy kis élet újjászületéséhez. Bíbor cica azóta boldogságban és családban él!
 

Nem volt kérdés, hogy folytatjuk ezt a kezdeményezésünket, hiszen egy elképesztő erő van a kezünkben, mégpedig az összefogás ereje, mellyel, ha a világot nem is váltjuk meg, de sok kis életnek segíthetünk. Azóta negyedévente szervezünk ilyen eseményt különböző helyeken, különböző szervezeteknek adakozva. Tavaly decemberben először egy workshoppal két szervezetet támogattunk (az SOS Gyermekfalvakat és az Agenor Civil Állatvédő Egyesület - Csepelt) – több külsős támogató és sztár csatlakozásával. Mindkét szervezet elképesztően hálás volt.

A következő jótékony akciónk idén márciusra esik. Éppen arra a hónapra, amelyben születtem.

Azok közé tartozom, akik imádják születésnapjukat, és imádnak a barátaikkal lenni ezen a napon egy jó nagy buli keretein belül. Viszont elértem azt a kort, amikor ajándékra már nincs szükségem, és feleslegesnek tartom azzal kínozni a barátaimat, hogy milyen ízű csokit vásároljanak nekem, amit aztán úgysem eszek meg... így jött az isteni szikra, hogy kössük össze a kellemeset a hasznossal, és legyen a születésnapom egy hatalmas jótékonysági ünnepléssel egybekötött workshop!

Mindig jó előre elkezdem szervezni ezt a napot, de idén még fontosabbnak véltem, hogy kerek két hónappal az esemény előtt publikáljam a tervemet, így már most meghirdetem a következő, azaz hatodik adományozó workshopunkat! Várok mindenkit sok sok szeretettel!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/371140707029818


Március 23-án ünneplem a születésnapomat, mely 2019-ben szombatra esik – idén a sok tábla csoki helyett inkább egy nagyobb ajándékot, egy nagyobb erőt választok, az ÖSSZEFOGÁS EREJÉT! Így az egyébként is soron következő tavaszi JÓTÉKONYSÁGI workshopunkat a születésnapomra szervezem - bízva abban, hogy mindenki eljön, aki velem ünnepelne vagy készítene egy csodásan TAVASZI ÜVEGLENCSÉS ÉKSZERt, és minden forintot, amit nálunk hagytok, eljuttatjuk az SOS Gyermekfalvakhoz és az Etyeki Állatvédők Egyesületéhez! Nem látok szebb ajándékot annál minthogy megmenthetünk néhány életet, vagy csupán jobbá tehetjük őket! Tarts velem, tarts velünk!

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1320 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x