Az életem a kutyusom!
Címlap / Kedvenc / Az életem a kutyusom!

Lénárt Évi

Az életem a kutyusom!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Meddig kell tolerálnia a párodnak a rajongásodat? Mármint nem őiránta, hanem a kutya iránt...  

A kutya egy önzetlen, aranyos, hűséges állat, egy igazi barát, sokan ezért kedvelik, vannak akik kifejezetten gyermek helyett vagy házastárs helyett inkább a kutyusukkal osztják meg az ágyukat!

Mennyire lehet igy mégis párkapcsolatot kialakítani, ha mondjuk a kiszemelt férfinak vagy nőnek, nem tetszik,hogy a kutya az ágyban alszik, ha mindenhova magunkkal visszük?! Egyáltalán lehet olyan társat találni, aki ezt elfogadja?! Kicsit hasonló szituáció ez a gyermeket nevelő édesanyák állapotához, mert a legtöbb férfi nem kezd olyan nővel, akinek gyereke van és ez sajnos szomorú tény!
De vajon miért inkább egy kutya, mint egy pasi? A válasz egyszerű, a kutyus hűséges és nem kell neki állandóan bizonyítani, hogy szeretjük,mert a kutya ezt érzi! A pasinak állandóan meg kell felelni, ha csinosan öltözöl, az a baja, ha nem öltözöl ki, akkor meg az a baja, és mindig mosolyogj, akkor is, ha éppen nincs kedved hozzá... és még lehetne sorolni bőven.

Mentsük meg az állatokat! Ez egy nagyon jó cselekedet, kutyusokat örökbe fogadni és még egy igazi társra is lelhetünk benne, mert a kutya nem hagy cserben sose! A gazdiját mindig megvédi!

De van az a pillanat ,amikor már dühítő ,hogy a kutyusra emberként tekintünk, ez az a pillanat, amikor a kuytust kutyakozmetikába visszük ,felöltöztetjük kis kutyus ruciba és csecsemőként kezeljük, na ezt NE TEGYÜK! Egy kutya egy háziállat, van neki bundája, nem kell öltöztetni, a puliknak kell nyírni a szőrét, de a többi kutya nem igényel kifejezetten fazon nyírást.

Hogy egészséges-e együtt aludni a kutyával, ez a kérdés megosztó. Van, aki helyesli, és vannak, akik kifejezetten írtóznak attól, hogy a kutya velük aludjon. Sajnos a férfiak többségének nem tetszik, ha egy nő nem házőrzésre használja a kutyát, hanem csecsemőként gondozza. S attól egyenesen frászt kapnak, ha puszilgatják a kutyát és útána csókolozni kellene velük, a legtöbb férfi ilyenkor már le is lép... A férfiak önzők, azt szeretnék, ha csak velük foglalkozna a nő, az ágyba nem akarnak még egy harmadikat, kivéve, ha az nő, de kutyát semmiképpen sem...

Szomorú tény, de ha kutyád van ,nem könnyű társat találni, de legalább van egy igaz hűséges barátod ,egy kutya, aki megérdemel minden szeretetet! A kutyák és a cicák nagyon spirituális lények, látják a szellemeket, érzékelik, ha valakinek rossz az energiája vagy rossz kedve van! Ne dobjuk ki őket az utcára, mert ártatlan élőlények, nekik is van lelkük és a karma törvénye erre is vonatkozik!

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3512 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x