HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-19
Kedvenc

7 ígéret az öreg kutyámnak

Popper Péter a "Részemről mondjunk mancsot" könyvében írja, hogy a kutyák ajándéka az, ami a büntetése is. Hogy egy élet alatt több kutyánk lehet, azon az áron, hogy egy élet alatt több kutyát elveszítünk. Viszont amikor magunkhoz veszünk egy kölyköt, ezt a 7 dolgot már akkor meg kell ígérnünk neki öreg korára, amikor még kajla kutyagyerekként örülünk vele az életnek!


Kutyát a munkahelyekre!

Ezzel az üzenettel és egy kreatív fotósorozattal szeretnénk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a kutya a mindennapjainkban is társ, így fordítsunk nagyobb figyelmet a kutyákra, a kutyákkal való együttélésre.


Felelős Városi Kutyatartás

Budapest kutyás város, de hogyan lehetne kutyabarát várossá tenni? Mit tehetnek a belvárosi kutyatartók felelős gazdiként azért, hogy ’legjobb barátunk’ póráz és kirekesztés helyett valós életteret kapjon városunkban?


Méregkereső kutya

Nem véletlen, hogy Falco, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) méregkereső kutyája csak most mutatkozik be a nyilvánosság előtt. Már az Európai Unió által támogatott Helicon Life+ program keretében hónapokon keresztül tartó kiképzés is zárt ajtók mögött zajlott az Országos Rendőr-főkapitányság dunakeszi kutyakiképző iskolájában.


Lájkol a cica - videó

Jimmy, ha szépen kérik, azt mutatja felfelé fordított hüvelykujjal, hogy minden rendben. Egyszóval lájkol!


A Terminátor cica mindent túlél

Tinselt, a négyéves cicát Angliában már csak úgy emlegetik, mint a Terminátor macskát. Lelőtték, majd elgázolták, de túlélte.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x