Kihunyt csillagok - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
Kihunyt csillagok
Dupla CD Stevie Ray Vaughan halálának 20. évfordulójára

A Hendrix utáni korszak egyik legnagyobb hatású gitárosának, Stevie Ray Vaughannak az 1984-es Couldn’t Stand The Weather című óriási sikerű albumát július 26-án újrakeverve ismét megjelentetik három eddig még nem publikált dallal és egy koncerttel kiegészítve.


A heavy metal Hangja itt hagyott bennünket

Ennek a műfajnak kétségtelenül Ronnie James Dio volt a legkiválóbb énekese, bár a kórt időben felismerték és az orvosok a hírek szerint mindent elkövettek a megmentéséért, de a szervezete félévnyi küzdelem után feladta a harcot a gyomorrákkal szemben.


Noel Redding, akinek Hendrix volt a végzete

Jimi Hendrixnek köszönhette világhírét, de a nagy gitáros árnyékából soha nem tudott kilépni. Ötvenhét éves korában, 2003. május 11-én holtan találták írországi otthonában Noel Reddinget, a legendás Jimi Hendrix Experience basszusgitárosát.


A Summertime Blues túlélte Eddie Cochrant

Vannak a rock and roll történetének olyan előadói, akiknek neve nem biztos, hogy beugrik az egyszerű halandónak, de legnagyobb slágere annál inkább. Így van ez az 50 éve halott Eddie Cochran: Summertime Blues című számával is.


Cozy Powell, aki halálosan szerelmes volt a sebességbe

12 éve már, hogy autóbalesetben elveszítettük a rockvilág egyik legtehetségesebb dobosát Cozy Powell-t, aki a hard-rock és a blues-rock szinte minden jelentős zenészével együtt játszott. Talán könnyebb lenne azoknak a neveit számba venni, akiknél nem dobolt.


Billie Holiday regényes élete

Ha a bebop zongorista Thelonius Monkról azt tartották, hogy a kokain és a matematika csodálatos elegye, akkor a jazzénekesnő Billie Holiday-t, a "Lady Day"-t nyugodtan nevezhetjük a heroin és a blueshang mixének.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x