Kihunyt csillagok - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8...
hirdetés
Kihunyt csillagok

Rendezvénynaptár
Válogatásalbum Ronnie James Dio emlékére

Már egy éve, hogy itt hagyta a földi rockvilág színpadait, hogy az égieket boldogítsa varázslatos hangjával minden idők legjobb metal énekese. A június 6-án megjelenő Mightier Than The Sword: The Ronnie James Dio Story című dupla CD-re a legsikeresebb dalaiból válogattak.


Koncerttel emlékeznek New Yorkban Rory Gallagherre

A Broadway-en lévő The Iridium klubban május 23-án kiváló gitárosok jammelnek, valamint a szakmában jól ismert producerek, kiadók és más szakemberek, köztük Rory fivére Donal Gallagher is ott lesz azon a kerekasztal-beszélgetésen, ahol a legendás gitáros alakját és zenei nagyságát idézik fel.


Robert Johnson, a delta blues királya 100 éves lenne

A Mississippi állambeli Hazlehurstben látta meg a napvilágot 1911. május 8-án, sokgyermekes farmercsaládban. A mezei munkához nemigen fűlt a foga, a fizikuma sem volt túl erős hozzá, a zenét és különösen a gitárt viszont nagyon szerette, s lelkesen hallgatta a kor jelentős bluesmuzsikusait, Charley Pattont, Son House-t, Willie Brownt és másokat.


Steve Marriott - kis ember, óriási hanggal

Éppen húsz évvel ezelőtt, április 20-án ért tragikus véget egy zenész-élet: Steve Marriott saját házának lángja között lelte szörnyű halálát. Mindössze 44 éves volt, bár túl a csúcson, de tele nagy tervekkel, reményekkel.


Gary Moore-ra emlékezünk kedden este a Gödör Klubban

Április 4-én lett volna 59 éves minden idők egyik legkiválóbb blues-rock gitárosa, akire egy nappal később koncertfilmekkel, spontán együtt zenéléssel és beszélgetésekkel emlékeznek a hazai blues-rock jeles személyiségei.


Gary Moore-ra emlékezünk kedden este a Gödör Klubban

Április 4-én lett volna 59 éves minden idők egyik legkiválóbb blues-rock gitárosa, akire egy nappal később koncertfilmekkel, spontán együtt zenéléssel és beszélgetésekkel emlékeznek a hazai blues-rock jeles személyiségei.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x