Hogyan válassz bohócot a szülinapra?
Címlap / Kint és Bent / Hogyan válassz bohócot a szülinapra?

Hogyan válassz bohócot a szülinapra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Sok-sok üzleti tanácsadótól hallottam már, de ha belegondolsz valóban igaz. Ameddig nem tudod, mit kell nézni, mire kell odafigyelni vásárláskor addig csak az ár fog számítani! És gondold csak végig: ha most bohócot keresnél gyermeked szülinapjára, mi alapján döntenél? Ugye, hogy az ár lenne a leginkább döntő ok! Pedig számtalan egyéb szempont is döntő lehet! 1. referencia Sok helyen látni, hogy a szolgáltatók a referencia listájukban nagy cégeket sorolnak fel: CocaCola, Tesco..stb. Erre Én azt szoktam mondani, hogy hiszem ha látom, ilyen listát bárki bármikor odakanyaríthat egy weblapra és még csak ellenőrizni sem tudod, hogy valódi-e a lista. Mi van ha csak kitalálta? Ezért ha csak ilyet látsz egy szolgáltatónál, légy gyanakvó! 

Pedig számtalan egyéb szempont is döntő lehet!

1. referencia
Sok helyen látni, hogy a szolgáltatók a referencia listájukban nagy cégeket sorolnak fel: CocaCola, Tesco stb. Erre Én azt szoktam mondani, hogy hiszem ha látom, ilyen listát bárki bármikor odakanyaríthat egy weblapra és még csak ellenőrizni sem tudod, hogy valódi-e a lista. Mi van ha csak kitalálta? Ezért ha csak ilyet látsz egy szolgáltatónál, légy gyanakvó!

Mint ahogy nagyon sok olyan listát látni – igaz nem bohócoknál, hanem termékeknél – ahol a felhasználók és a véleményük is fiktív volt. Pl „ szenzációs a termék, amióta használom 10 kg-ot fogytam. Én biztosan kitartok emellett a termék mellett – István, Hatvan” „...amióta ezt szedem ismét megfordulnak utánam a pasik – Ildikó, Budapest”

Ugye Te is érzed, hogy ez kamu!?

Egy valódi referencialistában ott van a véleményt adó „elérhetősége” is (pl. a facebook profiljára mutató link), hogy le tudd kérdezni, hogy lásd valódi személyről van szó.
Bizony fontos ez is! Én egy különleges formáját használom a vevői vélemények bemutatására: videókat készítek. Látszik, hallatszik a véleményt adó, látod a körülményeket és érzékelni tudod azt a hatást is. Gyere most a weblapomra és nézd meg: www.szulinapibohoc.hu

2. a kevesebb több

Miben lehet versenyezni a leglátványosabban? Időben!
Sok oldalon látom, hogy 1,5-2 órákat ígérnek egy szülinapi zsúrra. És az a felnőtt aki nem ismeri a gyerekeket be is dől ennek. Miért fizetnék 40percért XeFt-t ha 2-szer ennyit is megkaphatok ugyanennyiért?

Azért, mert ez sokszor átverés!
A gyerekek életkori sajátossága, hogy minél kisebbek annál kevesebb időt tudnak 1-1 dologra figyelni. Nem véletlen, hogy a mesecsatornákon a mesék 25percesek, hogy egy tanóra 45perc (és azt sem 100%-on használják ki a tanárok)
Nos a szülő megrendeli a 1,5 órát – mert az tűnik olcsónak – 40 perc után pedig egymást nézik majd a bohóccal, mert a gyerekek elunták a programot vagy vért izzadva próbálja fenntartani a gyerekek figyelmét.

Hidd el, egy profi bohóc nem véletlenül 30-60 percet ajánl csak: mert a gyerekeknek ennyire érdekes a program és persze tudja azt is, hogy KELL a szabad játékra, a barát szobájának felfedezésére stb. időt hagyni, nem szabad a teljes szülinapot programmal kitölteni.

3. garancia

Ha valaki valóban profi nem remeg a bevétel miatt. Pontosan tudja mire képes, pontosan tudja, hogy miért találják meg a vevői éppen ezért tudja azt is, hogy tetszeni fog nekik a portéka.
És nem is szeretné ráeröltetni magát mindenkire ezért vállalja a kockázatot és azt mondja: ha nem tetszem, szólj időben és nem kell kifizetned a díjam, megköszönöm a lehetőséget és mosolyogva elválunk! Hát nem tisztességesebb ez az eljárás, minthogy végigszenveditek a szülinapi bulit majd ezután még súlyos ezreket is ki kell fizetned?

Összegezve: nézd meg milyen munkákat csinált és mennyit korábban, mit kínál és ki vállalja a kockázatot és ezek alapján dönts.

Ha valaki sok szülinapi megbízást kap, élő referenciái vannak és Ö vállalja a kockázatot az biztosan nyerő kérjen bármennyit is, biztosan megéri! Pláne, ha emellett még szakirányú végzettségei is vannak pl artista-pedagógus vagy színész-pedagógus.

Mert ugye Te sem engedsz bárkit a gyereked közelébe csak azért mert bohóc ruhába bújt és tud lufit hajtogatni?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1045 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x