Meglepetés ajándék
Címlap / Kint és Bent / Meglepetés ajándék

Meglepetés ajándék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-17

Fellépéseim során egyre többször találkozom azzal, hogy a szülinapos is készül ajándékkal azoknak a gyerekeknek, akik eljönnek a szülinapjára. Ki cukorkával, ki sütivel, ki kis játékokkal. Azt tapasztalom, hogy a gyerekek imádják a lufit! Nem csak a figurálisat, héliumosat, hanem az egyszerű, kerek, levegővel felfújtat is. Kell ennél jobb ajándék? A legköltséghatékonyabb, így mindenki pillanatok alatt elkészítheti otthon, és persze együtt a gyerekkel. :) Mi is kell hozzá? Én gyakran eszek sushit! Imádom.. Nincs annál jobb, mint amikor az avokádó, a lazac és a rizs egyszerre omlik szét a számban. Fenomenális. De most nem erről lesz szó, és nem is nyers hal kell hozzá, hanem evőpálcika. Jó esetben annyi, amennyi vendégetek lesz, hiszen jusson mindenkinek. Nehogy valaki szomorúan menjen haza. 

Az evőpálcika nagyon hasznos dolog, mert rengeteg mindenre fel lehet használni. Most például egy evőpálcika-virágot fogunk készíteni, amire tesszük majd a mi kis ajándékunkat.

Lássunk is neki! Ugye ott van veled a gyerkőc is? Ebben nagyon fog tudni segíteni, gyakorlatilag, ha mindent előkészítesz nem több, mint 3-4 perc az elkészítés/db, avagy a legjobb kreatív munka a gyerekeknek, hiszen türelmük nincs mindig a tetőfokon, így ha nincs azonnal értsd: AZONNAL eredmény megunják, otthagyják, csalódás… Ezt nem hagyhatjuk!

Hozzávalók

15 db evőpálcika (Annyi evőpálcika, amennyi meghívott van)
15 db Nemez virág
ragasztó
15 db lufi
kötözőfonal vagy szalag
ollóMiután a pálcikákat párosával adják, így törd ketté őket. Ahol össze voltak olvadva, ott elvileg lapos a teteje, ugye a tiédnek is? :)

Itt ragasztózd be és ragaszd rá a virágot úgy, hogy a szirmai lelógjanak. Most olyan, mint egy hosszú szárú virág, akár lehetne virágtámasz is… Hmmm, na jó elárulom nem titkolt szándékom, hogy amikor már az ajándék lekerült a „virágról” nem kell eldobni, hiszen a konyhakertben jól jöhet anyunak. :)

De folytassuk csak: vágj le a fonalból kb 10cm-t és kösd meg csomóra a pálcikán a kép szerint. Ha ezzel megvagy tedd rá a lufit, amit megtölthetsz kis nasival, vagy így üresen is adhatod. A gyerekek, majd felfújják otthon, vagy még ott a helyszínen.Szervezhetsz játékot is vele. Például: amikor megkapja a gyermeked az ajándékokat rögtön ad egy virágot nekik, és amikor megvannak lufi fújó versenyt rendeztek. :) Ki az aki a leggyorsabban felfújja, vagy kinek durran ki elsőre. :) Már nem is mondom, hogy az élettani hatása is jó a lufi fújásnak, ám a játék ennél sokkal jobb!
Legyen klassz élményetek, és sok örömteli pillanatotok az elkészítés során. :)

Jó szórakozást kívánok!

Galagonya bohóc

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1701 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x