Itt van az év utolsó hónapja
Címlap / Kint és Bent / Itt van az év utolsó hónapja

Itt van az év utolsó hónapja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Érdekes módon ebben a hónapban kicsit lelassul minden és ezáltal sokkal érzékenyebbek leszünk a külvilágunkra is. Fények, illatok, hangulatok vesznek erőt rajtunk aminek a hatása alá kerülünk: várjuk a karácsonyt! Ám a fények, illatok nem csak pozitív élményeket tudnak ébreszteni! Egy napon egy kórházi alapítvány hívott fel, hogy mennyibe kerülne nálunk a szülinapi köszöntés, persze rögtön hozzátették, hogy "különleges" szülinapról lenne szó. Egy 5 éves rákos kisfiút kellene felköszönteni. Ám rögtön hozzátették: nagyon ingatag hogy kell-e menni, mert a kisfiú nagyon rosszul tűri a kemót, rosszul van és inkább alszik mint ébren van és nem tűr el maga mellett senkit sem.  

Elvállaltam és persze ingyen.
Borzasztó lelkiállapotban indultunk a kórházba, egyrészt
  • én is csak emberből vagyok,
  • én is csak anya vagyok,

másrészt nem egyszerű dolog ilyen környezetben feldobottnak, vidámnak lenni. A folyosón kórházi félhomály volt, fura szagok, illatok terjengtek és bármennyire is próbálták otthonossá tenni, azért ez egy rideg környezet.

Ez csak erősítette bennem a szorongást, ám a kórterem előtt a szülők mosolyogva fogadtak:
HIHETETLEN, de hetek óta azon a napon először van a kisfiú jobban és már nagyon várja a bohócot!

Beléptem a szobába és.... abban a pillanatban megtörtént a csoda. A kisfiú 1 órára elfelejtette, hogy hol van, elfelejtette, hogy miért van ott és a sok-sok szenvedés után végre mosolyogni kezdett! Ahogy kinéztem a kórteremből, láttam ahogy kiül szülők arcára a meghatódottság: örültek annak, hogy a gyermek végre nem szenved, de látszott, hogy rettegnek feltenni a kérdést: "ugye, nem ez az utolsó?"

Látod, nem is olyan vicces dolog bohócnak lenni és nem csupa móka és kacagás az életem, noha a felszín ez.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2066 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x