Lélekpillangó karácsony este újra ébred!
Címlap / Kint és Bent / Lélekpillangó karácsony este újra ébred!

Lélekpillangó karácsony este újra ébred!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

A Lélekpillangó egy mesebeli lény, akinek metamorfózisát, vagyis teljes átváltozását immár negyedszer követheti végig a lélek dolgaira, a mesék világára fogékony olvasó. Szenteste, amikor az emberek szívében a legerősebb a szeretet, a pici, hétszer ízelt hernyócska, jelet kap, hogy eljött az idő. Bábot sző maga köré, a legnemesebb selyemből, s ennek a selyembábnak a mintázata megegyezik a jó emberek szíve közt szövődő láthatatlan hálózatéval. A mese során a Lélekpillangó boldogsághozó ereje a jó emberek életét jobbra fordítja. 

A mese naponta érkezik, 100 napon át azokhoz akik a www.lelekpillango.hu oldalon csatlakoznak hozzá. 

A mesét az előző három évben a Gáspár Katalin írta, több mint százezer emberhez jutott el a mese, az üzenet e-mailen, facebookon, weben. Ebben az évben azonban a szerző közösségi meseműhelyt vezetve, egy lelkes csoporttal közösen vetette monitorra a mese részeit.A régi és kedves mesei szereplők
– akikkel a valóságban is találkozhatunk – újra visszatérnek. Sokan felfedezni vélik a mesebeli szereplők közt Balogh Bélát, Pál Feri atyát, s a helyszínek, a szereplők számos valóságszilánkban tükrözik vissza életünket.

A mesét 2015-ben 11 lelkes önkéntes írta, s ehhez hasonlóra még tudomásunk szerint soha nem volt példa nem csak idehaza, de a világban sem.

A Lélekpillangó mese célja mindig a Lélekpillangó életműdíj átadásának előkészítése, megvalósítása.

Hogy kiket jelölnek idén a Lélekpillangó csoport lelkes aktivistáinak válaszai alapján az alapítók? Jelenleg még titok, ám Vízkereszt napján, mint minden évben, fellebben a fátyol a titokról – január hatodika után lehet az életműdíj elnyerése érdekében szavazni. Addig nincs más dolgunk, mint örömmel élvezni a Lélekpillangó meséjét.

Ezt mi magunk, karácsonyi ajándékként szeretettel nyújtjuk át ma, kattintson ide és iratkozzon fel, hogy egy részről se maradjon le: www.lelekpillango.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2894 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x