Mennyit ér az életed?
Címlap / Kint és Bent / Mennyit ér az életed?

Mennyit ér az életed?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-25

Mennyit ér az életed? Ötven forintot? Százötvenet? Ötszázat? Gondolkozz el ezen. Mennyit érsz magadnak, a családodnak, vagy egy idegennek akinek pusztán egy mozdulat és egy eszköz vagy? Gondolom mindenkinek feltűnt, hogy egy ideje nem frissülnek a cikkek. Ennek az oka nem a trehányságom, pusztán szerettem volna megtalálni azt a kulcsot, amivel eljutok Hozzátok. Ahogy látom, az nem vezet eredményre, hogy írok valamit, elolvassátok és megértitek. Valami miatt mégis könnyebb földbe dugni a fejeteket, hiszen az erőszak a kapun kívül van és nem kell foglalkozni vele, mert engem nem érhet baj. Nos, lehet hogy így van, de lehet hogy nem. Szeretném, ha végiggondolnád a következőt…  

A napokban erőszakoltak meg egy 17 éves lányt, kést szorítva az arcához. Ez a lány lehet(ne) a te lányod is. MIT TESZEL AZÉRT, HOGY EZ NE TÖRTÉNJEN MEG?
Vagy mész haza a munkából, és egyszer csak eltűnik a táskádból a pénztárcád. MIT TESZEL AZÉRT, HOGY EZ NE TÖRTÉNJEN MEG?

A TEK vezetője éppen ma kért Orbántól újabb sok-sok milliárdot, hogy tudják ellenőrizni a bevándorlókat. Az elmúlt 15-20 évben kontroll nélkül jöttek a menekültek a harmadik világból. Afrikaiak, arabok, kínaiak és még ki tudja milyen náció.

Most Franciaországban embereket mészároltak le, terrorista ideológiák miatt. Ha végig mész a Népszinház utcán fekete, barna és kitudja milyen bőrszínű embereket látsz. Miből élnek? Honnan jöttek? Szíriából? Ahol gyerekeket mészárolnak? Ruandából? Ahol etnikai alapon bozotvágóval és ásóval emberek tízezreit írtották ki a szomszédaik, akikel két nappal azelőtt még semi baj nem volt?


Szeretném ha megértenéd… Akik ilyen körülmények között szocializálódnak, azoknak az emberi élet 25 centet nem ér. Ezek az emberek itt él(het)nek köztünk. Emlékszel a 12 éves román kisgyerekre, aki gondolkodás nélkül szúrt combon egy 15 éves srácot, a zenelejátszójáért? Hazatoloncolták, de szerinted ez a kölyök hogy fog felnőni, és mivé válik? És nem ő az egyetlen egy ilyen…. Százak és százak nevelkednek így… Ma, Magyarországon.

És Te mit teszel? A homokba dugod a fejed, vagy elkezdesz gondolkozni, hogy mit is tehetsz?

Mennyit ér az életed? Mennyit ér a szeretteid élete?

Jó gondolkozást.

Papp Zoltán
Erőszakelhárítási szakértő

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1830 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x