Hagyd abba az abbahagyást!
Címlap / Kint és Bent / Hagyd abba az abbahagyást!

Hagyd abba az abbahagyást!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Csinálod még? Vagy már rég felhagytál vele? Eleged volt - értem! Hiszen kevéssel korábban még lelkesen mesélted … Ja, hogy közbejött?! És most? Visszamentél a balettbe ugrálni? De hát a Lánchíd korlátján táncoltál örömödben, hogy végre otthagyhattad! Ez a beszélgetés most a képzelet műve. De a valóság szüleménye. Láttál már ilyet te is? Csak a szomszédban, ahol szerettél volna segíteni, de nem ment? Vagy akár a saját életedben is? Én bizony nem is egyet láttam! Sőt félbe is hagytam dolgokat. Keményen megfizettem mindig az abbahagyás árát. Egész addig, míg rá nem jöttem, hogy kell nem abbahagyni. Elmondom! 

Rengeteg ember van, aki abbahagyja. Kevés, aki befejezi. Ők a sikeresek. Mégis melyik csoportba szeretnél tartozni? Hiszen ki döntené el, ha nem te magad?

Sokszor látom, hogy a hatalmas lendület után az első nehézség hatására úgy visszasüpped valaki, mintha a korábbi svung nem is lett volna. Ha ezoterikus beállítottságú, akkor olyanokat mond, hogy „jelnek vettem”. Ha nem; nos olyankor a legtöbbször egyszerűen kifelé hárít. Mindenki hibás lesz az ügyben kezdve az aktuális piactól Gyurcsányon át a szomszédasszony macskájának farka végéig. Mindenki, csak az egyetlen személy nem, aki pedig valóban tehetett volna, hogy másképp legyen. Ő maga.
 
 
 

4 dolog van, ami ezt a folyamatos abbahagyást okozza!

1. Nem a saját dolgodat csinálod. (Például megszánod a szomszéd nénit, de az ő ellátása a fia dolga volna. Nem a te ügyed, nem a te célod – végül szomszéd néni haragudni fog rád, ha abbahagyod a gondozását. Tisztázatlan céllal belekezdeni valamibe majdnem biztosan kudarcot jelent.)

2. A saját dolgodat csinálod, nem elegendő tudással.

3. A saját dolgodat csinálod, de nagyon sok körülötted az energiavámpír és lebeszélnek, lehúznak.

4. Nem a saját dolgodat csinálod és nagyon könnyen lebeszélnek róla az energiavámpírok.

 
 
 
 


Ez oda vezet, hogy a végén már semmihez nem lesz kedved, csak aludni, enni és inni. Ez az első lépés a halál felé. Aki él, annak van célja és kitart mellette. Ha úgy döntöttél még élnél, és nem akarod abbahagyni a dolgokat csak az abbahagyást, akkor gyere el március elsején a Lurdyba az ezo-expóra. (www.ezoexpo.hu) ott nem csak erről a négy dologról fogok beszélni, hanem arról is, hogyan csináld pontosan, hogy kitartó legyél!

Oravecz Nóra után azonnal kezdek! STOP – ha hozzám akarsz beülni, legyen rajtad valamilyen pillangós. Nagyon sokan lesznek, s ha biztosan be akarsz férni ebbe a terembe, tudd: Azokat engedjük be elsőnek akiken pillangós holmi van! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2013 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x