Strandpapucsban Indiában: kísérd el te is világutazónkat!...
Címlap / Kultúra / Strandpapucsban Indiában: kísérd el te is világutazónkat!

>

Strandpapucsban Indiában: kísérd el te is világutazónkat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Goldinak hívnak, utazó vagyok és szabad ember. Négy éve szereztem geoinformatikus diplomát Szegeden, azóta egy saját építésű lakóbuszban élek. Nyaranta Európa utcáin és fesztiváljain tartok ’one man show’ műsorokat mint bohóc, zsonglőr, zenész, táncos, szövegláda. Telente hátamra veszem hegedűtokom, vállamra dobom tarisznyám, kezembe veszem varázsbotjaim, felhúzom a kedvenc strandpapucsom, és nekivágok az Európán kívüli világnak.  

Az elmúlt két évben összesen 9 hónapot töltöttem Indiában. Itt a varázslatok világában született néhány humoros, megdöbbentő, spirituális szösszenet, amelyeket most szeretnék veled megosztani. Elsősorban azért, hogy átadjak valamit a varázslatból, hogy mosolyt csaljak az orcádra. Mert ne feledd, a mosoly csak egy apró görbe vonal, mégis sokmindent kiegyenesít.

Puskhar-sokk
Puskhar, Karnataka Hempije, Tamilnadu Mamallapuramja, nyugatiak által megszállt indiai terület. A helyi lakosok nem azert hívtak boltjukhoz, hogy beszélgessünk, hanem hogy eladják a fél boltot lehetőleg háromszoros áron. Rossz szándéktól voltak hangosak az utcák.

Szent virágok és szent tehenek
Az egyik sarkon egy turistákra specializálódott paptanonc kezembe nyomott egy szent virágot, hogy dobjuk be együtt a szent tóba, és akkor majd nagyon jó lesz. Kézen fogott, a másik kezemben lévő virágot véletlenül beletömtem egy tehén szájába. A vezetőm láthatóan nem örült neki, pedig ha a szent virág szent tehénen megy keresztül, csakis szent szar lehet belőle, vagyis nem történik szentségvesztés.

Kaptam egy másik virágot majd szertartottunk a tóparton, ami tök jó lett volna, ha nem telepszik az egészre a pénzszerzési szándék. Végül tíz rupival és egy vallási „megmondomatutival” lerendeztem a dolgot. Biztos voltam benne, hogy egy hindi pap lesz az utolsó előtti a világon, akinek a hitről fogok előadást tartani. Ez most megtörtént, jöhetnek a muszlim terroristák.

Tetoválás egy zsák lisztért
Tovább álltam, és csak egy pillanatra fordítottam el fejem, amikor egy cigánylány máris kezemre kezdett tetoválni hennával. Mivel keze meleg volt, sőt ujjaim még melléhez is húzta, hagytam. Lévén prostitúcióban még úgysem volt részem ebben az országban. Rémronda tetoválás végén, ráadásul a fél családot meghívhattam teára; majd közöltek, hogy nem kérnek pénzt csak lisztet, amit két napig esznek majd. El is vezettek egy árushoz, ahol az asszony kiválasztott egy zsákot. Nem tudom mekkora a család, de a zsák méreteiből adódóan, aminek egyik vége kezemben volt, a másikat nem láttam, népes lehet a rokonság. Ötven rupival zártam le a történetet.
 
A hazafele vezető úton még átverekedtem magam néhány vérprofi kolduson, majd megérkezvén magamra zártam az ajtót.

Másnap reggel Puskharból mintha puskából lőttek volna ki....

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 7784 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x