Ne misztifikálja a merevedési zavart!
hirdetés
Címlap / Kultúra / Ne misztifikálja a merevedési zavart!

>

Ne misztifikálja a merevedési zavart!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Sokkal rosszabb úgy szembekerülni a merevedési zavarral, hogyha nem tud róla semmit, és hagyja, hogy egy ijesztõ óriássá növekedjen a fejében a betegség. A gyógyulás érdekében elõször mindenképpen ezt az akadályt kell leküzdenie. A tévhitek eloszlatása az elsõ feladat, ami Ön elõtt áll, és ebben a narancssarga.hu weboldal is segítségére lehet. 

Sokan tévesen olyan betegségnek gondolják a merevedési zavart, aminek nincsenek fokozatai: vagy egyáltalán nem érinti az embert, vagy ha igen, akkor teljes mértékben. Ez teljesen téves elképzelés, hiszen az átmeneti vagy alkalmankénti merevedési zavar korántsem egyenlõ az impotenciával, ami a merevedés elérésére való teljes képtelenséget jelenti.

  • Amint észreveszi önmagán a merevedési zavar tüneteit, próbálja meg besorolni önmagát a következõkben ismertetett négy kategória egyikébe.
  • Súlyos merevedési zavarról akkor beszélünk, ha soha sem jön létre a szexuális aktus, azaz nem sikerül elérni vagy megtartani a behatoláshoz szükséges mértékû merevedést.
  • Mérsékelt a zavar, ha egy-egy alkalommal kellõ mértékû a merevedés, de az esetek többségében mégis elégtelen.
  • Enyhe a zavar, ha a szexuális együttlétek túlnyomó többsége problémamentes.
  • Nem beszélhetünk merevedési zavarról abban az esetben, ha a férfi mindig meg tudja tartani a szükséges mértékû merevséget.

A merevedési zavarokkal küszködõ férfiak többsége mérsékelt merevedési zavarban szenved. Annak felismerése, hogy Ön melyik kategóriába tartozik, nem csak a tisztánlátás miatt fontos, hanem azért is, mert mindegyik fokozathoz más-más gyógymód javasolt.

narancssarga.hu

A gyógyuláshoz természetesen orvosi segítségre lesz szüksége, az önvizsgálat már nem elég. A következõ téveszme, amit sokaknak le kell még küzdeniük, hogy a merevedési zavar egy beletörõdésre ítélt betegség, amire nincsen gyógymód. Lehet, hogy évtizedekkel ezelõtt ez még így volt, de ma már létezik hatásos gyógymód. Ezért huzamosabb ideje fennálló merevedési zavar esetében mindenképpen keressen fel problémájával egy szakorvost! A legjobb döntés az, ha ezt nem egyedül teszi ezt meg, hanem partnerét is bevonva, együtt mennek el az elsõ beszélgetésre.

Orvosának különösen körültekintõnek kell lennie a diagnózis felállításakor, mert a merevedési zavar hátterében gyakran egyéb tüneteket eddig nem okozó betegségek is állhatnak. Orvosa éppen ezért nemcsak életmódjára, szexuális életére, hanem egészségi állapotára, párkapcsolatára vonatkozó kérdéseket is fel fog tenni. Ha gátlásai vannak egy ilyen beszélgetéssel kapcsolatban, akkor a narancssarga.hu oldalon olvassa el a legtipikusabb kérdéseket, amiket a szakorvos feltehet, és így minden bizonnyal könnyebben hozzászokik majd a vizsgálat gondolatához.

Orvosával megoszthatja a különféle terápiákkal kapcsolatos véleményét és megkérheti a legújabb lehetõségek ismertetésére, vagy jelezheti azt is, ha idegenkedik valamelyik kezelési módtól. Bátran tegyen fel kérdéseket és ossza meg kezelõorvosával esetleges aggodalmait!

Ne misztifikálja túl merevedési zavarát. Ez nem istencsapása, nem egy bélyeg, ami élete végéig követni fogja. A merevedési zavar nem több egy betegségnél, így pontosan úgy is kell kezelnie, mint bármely más kórt. Figyeljen oda saját magára, értelmezze helyesen a tüneteit, beszélje meg a dolgot partnerével, és forduljon bizalommal kezelõorvosához.

Még csak nem is kell keresnie a megoldást, hiszen már létezik. Csak el kell szánnia magát rá, hogy elfogadja azt.

narancssarga.hu
 
 
[ 1814 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x