Segítség! Mit lehet egy pasinak venni Karácsonyra?
Címlap / Kultúra / Segítség! Mit lehet egy pasinak venni Karácsonyra?

>

Segítség! Mit lehet egy pasinak venni Karácsonyra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Már mindenkinek megvan az ajándéka, vagy legalább az ötlet, hogy mit fogsz az illetőnek adni. Csak épp még azt nem tudod, hogy a férjedet mivel lepd meg szentesete? Nehéz ügy? Nehogy azt hidd! 

Mi nők, ismerjük ezt a dilemmát már jól. A férfiaknak nehéz vásárolni, hiszen ők nem igen osztják meg vágyaikat, elképzeléseiket a nőkkel. Míg mi lelkesen célozgatunk arra, hogy milyen édes táskát láttunk az egyik kirakatban, vagy pont olyan wokra vágyunk, mint amit a múltkori bevásárló körúton láttunk, addig társunk magában tartja titkos vágyait. Mi pedig találgathatunk. Jobb híján…

5 nyerő ötlet, hogy mivel lepd meg a kedvesedet karácsonyra!>>

Barkácsra fel!
Ha a pasid  igazi férfiból van, akkor biztosan rajong a barkács kütyükért, szereti körbevenni magát hasznos barkács felszerelésekkel. Legyen bármilyen formájú, méretű, valóságos extázisba tudnak esni egy jó márkájú csavarbehajtóért vagy egy igényes fúrógépért, csiszolóért. Légy merész, és puhatold ki, mire vágyik a barkácsolás nagymestere!

Fontos persze, hogy valóban hasznát tudja venni ajándékodnak, ne csak a garázspolcon porosodjon.
Jó ötlet lehet még egy praktikus szerelődoboz, aminek azonnal hasznát tudja venni, ha például lerobban a kocsi.

Lazíts, szívem!
Ha olyan ajándékot teszel a fa alá, ami segít neki pihenni, relaxálni, azzal azt az üzenetet közvetíted számára, hogy gondoskodni szeretnél róla. És mi más is kell egy pasi májának hízlalásához?

Egy kényelmes fotel, pihenőszék, hintaszék vagy függőágy lehetőséget ad neki a teljes lazításhoz. Hidd el, imádni fogja!

Ajándékozz horoszkópja szerint! >>

Édesem, nem a gyereknek veszünk ajándékot?
Ne feledd, hogy legbelül minden pasas egy kisfiú, amit főként a játékok csalogatnak elő belőle. Figyeld meg! Elég, ha végigsuhantok a játékosztályon, és ő máris lelkesedve szedegeti le a polcokról az eredendően gyermekeknek szánt játékokat. Miért ne használnád ezt ki?

Mindannyian imádják a játékokat, kortól függetlenül, legyen az számítógépes játék, modellautó vagy vasút, sporteszköz vagy társasjáték. Most már csak arra vigyázz, hogy minél többször győzzön is a játék során…
-kv-

Most mi is megajándékozunk egy különleges karácsonyi meglepetéssel!  Az első száz Harmonet olvasó 50%-os kedvezményt kap bármilyen első kezelésre a Természetes Gyógymódok oktatóközpont és rendelőben. Siess, nehogy lemaradj, különleges akciónk Karácsonyig tart!

A rendelőről itt olvashatsz részletesebben>>
Ha szívesen élnél a lehetőséggel, jelentkezz az alábbi címen>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10154 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x