A 10 legőrültebb szexis-piás pasi-SMS Szilveszterre
Címlap / Kultúra / A 10 legőrültebb szexis-piás pasi-SMS Szilveszterre

>

A 10 legőrültebb szexis-piás pasi-SMS Szilveszterre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Ezeket az SMS-eket a HarmoNet olvasó pasiknak raktuk össze - de pesze a lányok is nevethetnek rajta. Szileszteri készülődés 2007. végén!  

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkorkezdődik az élet, kómás tekintetek, a fejek kékek, kivánok most neked Boldog Újévet!!!

Lágy esőben tömör ködben, holtrészegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a Világot – Boldog Új Évet Kívánok!

Szilveszteri horoszkóp - pasiknak! >>

Szilveszterkor inkább legyen az orrom borvirágos, mint a fogam vízköves, sőt jobb ma egy sörhas, mint holnap egy vízfej - BUÉK 2008!

Ma be fogsz rúgni, mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Újévet Kívánok!

Kívánok Neked igen sok jóságot, a tököd szőrén sok apró jószágot. A segged lyuka körül sok lapos tetűt, így kívánok neked boldog új esztendőt.

Itt a szilveszter, vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek! Hopp, itt egy kismalac, rálép egy kekszre, vedd rá az asszonyt, az orális szexre! B.U.É.K.!

Részeg vagyok, mint az állat, telehánytam már a kádat. Klozet mélyén négykézláb okádok, de pezsgőpukkanásra felállok, s neked BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!

2008-ban dagadjon az erszényed, kívánok szívet, bivalyerőset, az iváshoz jó májat, lépet, a nőkhöz farkat, de keményet; egyszóval, kívánok BOLDOG ÚJÉVET!

A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok Boldog Újévet.

10 szilveszteri ezoterikus SMS csajoknak! >>>

Poénos szilveszteri SMS-ek >>>

Elő a mobilod, megmondom, milyen vagy >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 34792 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x