Fájdalom-szörny. Goldi megpróbáltatásai Indiában
Címlap / Kultúra / Fájdalom-szörny. Goldi megpróbáltatásai Indiában

>

Fájdalom-szörny. Goldi megpróbáltatásai Indiában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Bal sarkam megadta magát, felfújódott és állandó feszítő fájdalom sugárzott belőle. Kedarnath hideg magashegyi klímája teljesen alkalmatlan volt regenerálódásra. Alacsonyabb magasságba kellet ereszkednem, ám lábra állni nem tudtam, így szamarat béreltem. 

Egy fiatalember mezítlábas útja a Himalájában >>

Ganja feladta
A szamár, akit csak Ganjának hívtam, meglehetősen koordinálatlanul pakolta lábait egymás után a meredek szakadékkal határolt magashegyi ösvényen. Átlag egy pecenként megbotlott, tízpercenként pedig bemutatott egy piruettet, amikor is nagy szükség volt ősmagyar cowboy génjeimre, hogy a hátán maradjak. Ganja teljesen lesántult mire az első nagyobb faluba értünk, a seggem pedig feltörte a nyeregkezdemény.

Egy rossz kombinációjú betegség
Késő estére érkeztem egy a Guptikashitól nem messze lévő ashramba (szent emberek által  vezetett lélekegyenesítő központ ). Próbáltam pozitívan nézni a dolgokat, és örülni az összes többi maradék lábamnak, de valahogy az a bal láb hiányzott. Már úgy megszoktam, hogy ott van, és nyugodtam támaszkodhatom rá.

Mivel itt az első napon ülni sem tudtam, jobbára feküdtem, és jól fel is fáztam. Vannak rossz kombinációjú betegségek, ilyennek mondható a felfázás sántasággal. Bizony pozitív világszemléletemnek sok idejébe tellett, míg rosszabb kombinációt talátam, de találtam: a nimfománia az impotenciával, igy az elkövetkező egy órában arcomon apró mosollyal négykézlábaztam ki a mosdóba. Mind a nyolcszor.

Ashrambeli megpróbáltatásaim
Ám az ashramban, ahol a paptanoncok viselték gondomat, más megpróbáltatások is értek. Először is elláttak homeopatikus gyógyszerekkel, ami azt jelentette, hogy a vacsoramaradéknak tűnő szószt minden este felkenték a sarkamra. Ezen felül reggel hattól nyolcig folyamatosan zenés-éneklős istentiszteletek voltak.

A legsúlyosabb mégis Kalimat volt az ál-szadu, aki mellettem aludt a hálóteremben. Reggel ötkor felrázott „Tea!” kiáltással, majd mire feltápászkodtam, és kibicegtem az udvarra, sanda mosollyal közölte, hogy a „Tea elfogyott.”. Ezt mindhárom reggelen eljátszottuk.

Ami még borzalmasabb volt, hogy végigfingotta az éjszakát, és időnként meggyőződött arról, hogy alszom-e. Ezt „Alszol már?!” kérdéssel tette, telitorokból üvöltve a fülemtől fél méterre. Kalimat mindenféle bizniszben benne volt, és ragyogó meggyőzőképességgel rendelkezett. Ám ennek ellenére sem sikerült elhitetnie velem, hogy az a karmám hogy elcsempésszek egy kiló hasist Goára.

Kannabiszos, fapados szafari >>

Három nap után a fájdalom és a körülmények meglehetősen kimerítettek. Összegyűjtöttem utolsó erőcseppjeimet és elsétáltam a faluba, a helyi kórházba.

A helyi kórházban
A helyi kórház egy helységből állt, váró- műtő- gyógyszerkiadó egyben. Itt egy szimpatikus boszorkány asszony pillanatok alatt nagyjából fél deci gennyet facsart ki a sarkamból. Azt is megmutata, hogy hogyan lássam el sebemet, ami ez után rohamos javulásnak indult, a fájdalom már aznap megszűnt.

Egy éjszakát drága hotelben töltöttem, majd anyagi okokból egy illegális fogadóban szálltam meg, ahol életem talán legemlékezetesebb éjszakája várt rám…….

Himalaya nyugati része
2006 május

Sorozatunk jövő héten folytatódik!

Ha kíváncsi vagy Goldi útjára, látogass el Mágikus helyek rovatunkba!>>

Goldi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1799 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x