HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-08-25
Címlap / Kultúra / Fodor Kata: Ezobaba- Ezotéria a gyermeknevelésben

Fodor Kata: Ezobaba- Ezotéria a gyermeknevelésben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-08-25

A gyermek puszta test, vagy valami több ennél? Milyen érzékfeletti tapasztaltok várják a kis utazót? A hagyományok hogyan segítik előre életében karonöltve az ezoterikus tanításokkal? Természetes módszerek az életre. 

 

Rendezvénynaptár

E könyv elméletében és módszertanában is az ősi, hagyományos nevelési technikákhoz kíván visszatérni, az ember azon formázásához, amely által harmóniában és egyfajta valódi belső megértésben élhet együtt a természettel. Hangsúlyozza, hogy a gyermek nem pusztán hús és vér lény, hanem lélek, szellemi egység, és ebben a minőségében csodálkozik a világra. Ismeretelméleti és gyakorlati útmutató, kifejti, hogy a korunk társadalmaiban élő családok, milyen mentalitással és tettekkel tehetik hétköznapjaik részévé a már jól bevált értékrendszert és a kézenfekvő, természethez közeleső gondolkodásmódot. Bevezeti ezt a tudást a családok legbelső, intim körébe, hogy a szülők maguk adhassák át gyermekeiknek, a legtökéletesebb kapcsolaton keresztül. A könyvben lefektetett elvek nem varázslatok, s nem új felfedezések, hanem bárki számára elérhető tények és készségek, miként az intuíció. Ez a kötet csupán arra vállalkozik, hogy egy aprócska ablakot nyisson a mindig meglévő, örök, és tökéletesen szervezett Univerzumra, ahonnan érkezünk.

Kiadta: A Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.
Terjedelem: 312 oldal


 


 
 
[ 5868 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x