Változtasd meg az életed! Élj félelmek nélkül!
Címlap / Kultúra / Változtasd meg az életed! Élj félelmek nélkül!

>

Változtasd meg az életed! Élj félelmek nélkül!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Csodára vágysz? Merj hinni, és hagyd, hogy bekövetkezzen! Most elkalauzolunk egy csodás tájra, ahova tízezrek zarándokolnak azért, hogy valóra váltsák az álmaikat. 

Medjugorje maga
A levegő olyan tiszta és erős, hogy kipirul tőle még a lelkünk is. A hegyek gyönyörűségesen veszik körül ezt a kis falut, az egyik oldalon magasodó kicsit távolabbi hegyeken  hófehér sűrű hó van. Nem is tudom azonnal biztosan, ez felhő vagy hó. De aztán valahogy a hó testesebb felhőnek néz ki, ezért jövök rá arra, hogy havas hegyeket látok, melyek látványa mindig elbűvöl engem.

Medjugorje imaközpont, a világ egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb imaközössége…
Mindegy, hogy ki vagy, honnan jöttél és mennyi időre, a templomi közösségbe azonnal beleillesz. Két tornyú, nagytemplom. Minek ide ekkora? Kérdezték anno az építőjétől. Ő pedig azt felelte: kicsi lesz ez még egykoron, higgyétek el! És lőn. Tízezrek az utcákon éjjel-nappal, két-háromezer ember állandóan a templomban és a templomkertben…

Még szabadtéri színpad, bocsánat oltár is épült a nyári estékre, napokra, azoknak, akik akkor már nem férnének be a templomba. Órákkal előbb kell menni, hogy helyed legyen. De ha bízol Istenben, és itt aztán miért ne bíznál, akkor az utolsó pillanatban is mehetsz, mert valaki úgyis kijön bentről, és máris felszabadul egy hely.
Nem mindig ülőhely, de állni, sőt kis széken ülni, sőt a földön térdelni is lehet.

Mondjuk a gyerekkoromból is jól ismert imát, az itteni fő imádságot, a rózsafűzért szinte egész nap templomban és templomon kívül egyaránt.
Akármit is készülünk tenni, előtte és utána és alatta is, mondjuk, mondjuk, lelkesülten ismételjük a monotonnak ható szavakat, mondatokat… Olyan, mint amikor más lelki közegben az ómot mondanánk. A hangok zengetése és rezgése jólesően járja át testünket-lelkünket. Olyan, mintha belülről zuhanyoznánk le magunkat.
Erőt ad, hogy van kihez fordulnunk minden bajunkban, örömünkben, hogy van, aki meghallgat minket minden ínségben.

Üdvözlégy Mária… és Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy…

Az imák második felét mindenki mondja, és ahány ember, annyi nyelven… Nyelveken beszélünk, mint egykoron ott a Szent Lélek látogatásakor. Mindenki ért mindenkit.

HarmoNet tipp: Őrangyalom, mutasd meg magad!>>>
Az ima nyelve nemzetközi.
A dalokat, bocsánat, a szent énekeket is hamar megtanuljuk, és ebben segít a kivetítőn megjelenő minden nyelven odaírt pár soros egyszerűen gyönyörű ének szövege. A háttérben gitárszó, hegedűs, énekfelvezető, szinte láthatatlanok. Nem hivalkodnak zene- vagy énektudásukkal, csak a hangulatot, az alapot adják meg teljes alázattal, egybeolvadva és azonosulva a szentségekkel.
Minden nap megtisztulva érünk haza az egyszerű szállásunkra.
A programok napközben szintén az imához és Máriához kapcsolódnak legfőképpen.

Egy különös találkozás: Mária és a remete>>>

A hat gyermek1981-ben hat gyerek a közeli dombon játszadozott, amikor megjelent nekik a Szűz Mária.
Azóta is ők a látnokok. Ma már mind negyvenes felnőttek. Közülük Vicka él itt, és mesél.
Őt látogatják meg a zarándokcsoportok. Ő kijön a háza lépcsőjére, és onnan mondja el a Szűz Anya üzeneteit, közben fordítják a tolmácsaink lelkesült szavait.
Istenélményt éltem át, mondja ez egyik fiú, amikor továbbmegyünk Vickától.
Igen, Ő állandóan Isten közelében van, hiszen neki még minden nap megjelenik Mária.
És az ő személyes sugárzása is isteni, még egyszerűségében is az. Vagy méginkább és éppen az egyszerűsége miatt az.
 
De hát mi is így lehetnénk, ilyen sugárzóan boldogok és egyszerűek lehetnénk.
Mária is erre kér minket: imádkozzunk, böjtöljünk, legyünk békességben önmagunkkal és másokkal, kövessük a fia életének példáját, éljünk tiszta, krisztusi életet.
Csak ez mentheti meg ugyanis a Földet, s a földön lakó embereket.
Mária azt üzeni újra és újra, mint az édesanyák a gyermekeiknek meg-megállva:

Imádkozom értetek, hogy legyen erőtök megváltoztatni az életeteket!

Mert a megváltás munkáját nem csak Jézusra szabták, hanem ránk földi halandókra is, a személyes megváltás és megváltódás kinek-kinek ma már a saját sorsa, saját feladata. Nézd meg hát, mi az, ami megváltoztatásra vágyik benned, és add át életed annak minden problémájával, gondjával, bajával és örömével együtt Istenednek…
Tedd a Gondviselés elé az életedet, és ne félj többé semmitől és senkitől se!

A tökéletes szeretet nem fér össze a félelemmel.

A dombon is és a másik magas hegyen lévő hatalmas betonkereszthez vivő zarándokúton is átélhetsz valamit Jézus keresztútjából. Sokan mezítláb mennek, és felajánlják fájdalmaikat azokért, akik még nehezebb helyzetben vannak most, mint ők, kik itt képesek kilométereket menetelni, imádkozva, énekelve… Sokan bottal mennek a göcsörtös úton, járókerettel, mankóval, idősen, de bizakodóan rendületlen hittel…

A törénet első része>>>

Folytatjuk! A történet utolsó része>>>

Bors Mari, MIRA

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4733 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x