HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Kultúra / Zene, tánc és autók! Irány a Városliget!

Zene, tánc és autók! Irány a Városliget!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Pataki Zita raliversennyel köszönti a tavaszt. És Te? Izgalmas programok várnak Rád a Hello Tavasz Fesztiválon. Kitűnő szórakozás, kicsiknek, nagyoknak, sőt még apukáknak is! 

 

Rendezvénynaptár

Charlie és Rúzsa Magdi élő koncertje
a Hello Tavasz Fesztiválon
Április 17 – 26.

Az RTL Klub mosolygós időjósa szinte tökéletesen biztos abban, hogy idén április 17-26. között szikrázó napsütésben és kellemes melegben indul először a Hello Tavasz elnevezésű évszakköszöntő fesztivál. Pataki Zita eddigi tapasztalatai, s évtizedekre visszanyúló kutató munkája szerint, április második felét szinte mindig finom enyhe idő, s kellemes napsütés jellemzi. Az már csak külön szerencse, hogy ezzel a tavaszköszöntő rendezvénnyel időben egybeesik kedvenc sportjának budapesti megmérettetése, a Közép- Európa Rali hazai rajtja is.

Igazi tavaszi felfrissülést jelenthet az egész család számára, ha április 19-én kilátogatnak a Városligetbe. A Műjégpályán rendezik meg ugyanis az első Hello Tavasz elnevezésű programsorozat budapesti nyitó eseményét.

Új korszak indul minden egyes tavasszal az emberek életében. Közhelyesnek tűnhet ez, de nem ismerek embert, aki ne újult erővel vágna bele az életbe, amikor süt a nap, rügyeznek a fák, nyílnak a virágok – kezdte Pataki Zita, az RTL Klub időjósa. – Az már tényleg csak a szerencsés véletlen műve, hogy pont aznap indul a Közép-Európa Rali Budapestről. Rajongva szeretem ugyanis az autóversenyzésnek ezt az ágát. Többször kísértem már rali csapatot külföldi futamokra is, s én magam is ültem már ilyen autóban."

A Hello Tavasz ingyenes rendezvénysorozat április 17 - én Szegeden indul, majd április 19 - én Budapestre érkezik, amikor a Dakar sorozat közép-európai futam rajtol a Felvonulási térről. Így a helyszínen tényleg az egész család válogathat majd a programok közül. Amíg az apukák a versenyző raliautókban gyönyörködhetnek, addig a gyerekek és az anyukák remek, kicsiknek szóló programokon vehetnek részt, s egyedülálló koncerteket hallgathatnak, miközben elmajszolnak egy nagy vattacukrot. Az igazi fesztiválhangulatot garantálják a fellépő zenészek és az izgalmas programok.

Részletes budapesti programok:

10.30 Pataki Zita műsorvezető köszöntője
10.40 Utazás a mesék és a játék birodalmában a Buborék együttessel
11. 40 Lufihajtogató bemutató
11. 50 Kangoo-aerobic bemutató
12.15 Ballance Dance formáció street dance bemutatója 1. rész
14.45 Ballance Dance formáció street dance bemutatója 2. rész
15.00 Roy és Ádám koncert
15.40 Póka Angéla és Bocskor Bíborka koncertje
16.50 Marót Viki és a Nova Kultúr koncertje
17.30 Bon-Bon koncert
19.30 Rúzsa Magdi élő koncertje, sztárvendég: Charlie

A Hello Tavasz Fesztivál az egész országban köszönti a madárcsicsergés és a virágszirmok bontogatásának évszakát. A tavasz a fesztivállal érkezik Szegedre, Budapestre, Dabasra, Debrecenbe és végül a Közép-Európa Rali célállomásaként Balatonfüredre.

Tökéletes családi kikapcsolódást ígérve, mindenkit várunk szeretettel!


 
 
[2230]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x