Kakuk Móni: Holdvilág
Címlap / Kultúra / Kakuk Móni: Holdvilág

>

Kakuk Móni: Holdvilág

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Az ezoterikus irodalom modern műfaj. Észrevétlenül bújik meg a szépirodalomban, és felemelő, ahogyan finom szavakkal a lelket simogatva adja át a misztikus tudást! 

Kakuk Móni szemtelenül fiatal és bátor író. Az biztos, hogy számára az irodalom nem csillogó játék a szavakkal.

Miféle világban élünk? Csak bennünk létezik mindaz, ami körül vesz, vagy tőlünk függetlenül is? Kézzelfogható valóság vagy álom, amit végigélünk itt a földön? Tevő alakítója vagy megálmodó szemlélője vagyunk annak a csodának, amit életnek hívunk? Hisz mindenki saját maga teremtette, elképzelt világában él.

Kakuk Móni hőse, Don Antonio a csodák szárnyán „jelmezvilágba” kerül, végigpróbálja átélt, megtapasztalt vagy csupán képzeletében létező életeit, hús-vér emberi sorsokat. Szerepeket próbál. Karmester, aki sohasem ér oda a koncertre, a széppel párbajt vívó festő, a szerelem titkos társaságának tagja. Iskolás lányként megéli a háború borzalmait. Mint madár megízleli a szárnyaló szabadságot. S mint fel- fel dobott kő, örökösen visszatér az Alföldre, a Körösök, a Berettyó partjára. Csodaszarvasként legendák hőse. Indián lány, aki a nomád nyers természetben is megéli a lét értelmét és igazát, hogy végül csodás repüléssel felolvadjon az űrben, a világmindenségben. Rádöbbenve és bennünket is rádöbbentve, hogy nem tudjuk, mi végre vagyunk itt, létünk nagy és misztikus színjáték. A legjobb, ha engedjük magunkat sodortatni, szeretünk és repülünk, nem gondolunk a miértre és a végcélra, mert hiszen a cél mindenki számára ugyanaz…

Kakuk Móni könyvét az fogja igazából élvezni, aki hagyja, hogy elvarázsolja egészen eredeti fantáziája.
Kívánok neki sok sikert az írás gyönyörűséges, de olykor gyötrelmes útján…
(Lévai Katalin)


Ára: 2199 Ft
Terjedelem: 130 oldal
Kötet mérete: 110*195 mm, cérnafűzött
Kiadta: Noran Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3440 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x