6 ötletes bordély világszerte - sok képpel
Címlap / Kultúra / 6 ötletes bordély világszerte - sok képpel

>

6 ötletes bordély világszerte - sok képpel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Mint minden területen, a kupikban is kell valami újítás, hogy vonzzák a vendégeket, azon kívül, hogy a szolgálatukat kínáló hölgyek minden fantáziát kielégítenek, a szolgáltatók előállnak újításokkal  

1. Prága – Big Sister
A Big Brother (Nagy Testvér) mintájára, megjelenik a Nagy Nővér is, mely egyértelműen az jelenti, hogy a bordély tele van kamerákkal. A szolgáltatás ingyenes az ide látogatók számára, ingyen mártózhatnak a cseh szépségek nyújtotta élvezetekben. A hátulütője csak az, hogy nem lehet pontosan tudni, hogy hány ezren lesznek tanúi a légyottnak.
 

2. Franciaország – mobil prostik
Már a második világháborúban is örömlányok látogatták rendszeresen a francia katonákat. A hadsereg hivatalosan megszervezi, hogy a bizonyos örömökre éhes bakák, ne szenvedjenek hiányt. A mindenre hajlandó lányok ezúttal mikrobuszokkal érkeznek.
 

3. Nevada – Nyuszi Farm
A tulajdonos azt eszelte ki, hogy az iraki háborúból hazatérő első 50 katona ingyenesen élvezheti a szolgáltatásokat, akik meg később érkeznek, további 50 napig féláron bujálkodhatnak a lányokkal. Amerikában elterjedt, hogy ünnepnapokon az áruházak hatalmas leértékeléseket tartanak, ő is ezt az üzletpolitikát alkalmazta. Az ünnepi szex nem tudjuk, hogy miben tér el a hétköznapitól, illetve hogy a minősé és az ár vajon mutat -e különbséget, de az tény, hogy a módszer működik nem csak a sarki boltban, hanem a bordélyban is.


HarmoNet tipp: Pompás prostik Pompeii-ben! >>


4. Japán - Szappanország
Itt nem csak egy bordélyról van szó, hanem egy japán hálózatról. A lányok leszappanozzák, megtisztítják a kuncsaftokat, majd olajos testtel közelednek, a többinek csak a fantázia szab határt. Egy speciális széket is alkalmaznak, ahol kényelmesen hozzáférhetnek a betérő férfi hímtagjához, miközben finom mozdulatokkal szabadítják meg őket az út porától. Íme a mellékelt képen ez látható. A prostik egyébként nagyon fiatalok. Japánban erre gerjed a publikum.
A sikamlós testek nyújtotta öröm egyébként világszerte divat, a modern "iszapbirkózás" már nem iszappal, hanem olajjal megtöltött, illatos - és persze csúszós- medencében zajlik manapság. 
 

5. Németország – Pasa Bordély
Olyan, mintha a horoszkópok analógiájára épült volna. Egy 12 emeletes épületben- épp ahány csillagjegy van -  120 bájait kínáló lány dolgozik. A városatyák ötlete volt, - bizonyára ők maguk is örömmel látogatják ezt az örömtanyát - hogy az örömlányokat egy helyen koncentrálja, hogy megkímélje a lakosságot az utcai prostitúciótól. Minden emelet más és más szolgáltatást kínál. A különlegesség az – a hagyományos üzleti ajánlatok mintájára -, hogy ha a vendég elégedetlen, visszakapja a pénzét.
Emellett a nyugdíjasok délutánonként – mint a mozi matinék esetében – fél áron lubickolhatnak a gyönyörökben. Isteni dolog lehet Dietrich bácsinak a nyugdíjas élet, csak Hildegard néni meg ne tudja, hogy ő is a kéjbarlangba jár!  

HarmoNet tipp: Erotikus álmok? >>


6. Ausztrália – Daily Planet

A Melbourne-ben működő bordély abban egyedülálló, hogy részvényeit meg lehet vásárolni, tehát bárki részesülhet a lányok által megtermelt haszonból. Itt nem csak a szexnek lehet hódolni, de igénybe lehet venni hétköznapi szolgáltatásokat is, mint játéktermek, zenegép. Az intézmény nagyon népszerű, nyilván nem véletlen. Arról viszont ben szól a fáma, hogy új nőt bevihet-e bárki a piacra.  

 Vajon hazánkban melyik menne ezek közül a legjobban?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x