Csodás idomok késsel - A férfiplasztikáról tabuk nélkül...
Címlap / Kultúra / Csodás idomok késsel - A férfiplasztikáról tabuk nélkül

>

Csodás idomok késsel - A férfiplasztikáról tabuk nélkül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Régebben piperkőcnek mondták, ha egy férfi túl sokat foglalkozott a külsejével. Manapság pedig már külön kozmetikai iparágak gyártanak férfiaknak szánt szépészeti szereket, kozmetikumokat. Miért lenne pont a plasztikázás tabu? 

Orrplasztika
A plasztikai megoldások már nem kizárólag a nők szívügye, egyre több férfi fordul sebészhez, hogy picit átszabassa magát, ahol erre szükség van. A férfiak, ha plasztikai sebészhez fordulnak, leginkább az orrukkal elégedetlenek. Az orr átszabása, kisebbítése, kiegyenesítése, piszésítése, keskenyítése, és egyéni igénytől és ízléstől függő megszépítése ma már rutinműtétnek számít. Az Európában végzett plasztikai műtétek száma még mindig messze elmarad az Egyesült Államokétól, azonban szégyenkezésre már most sincs okunk.

Zsírleszívás, fenékplasztika
Az erősebb nem körében a zsírleszívás népszerűsége az orrplasztikáéval vetekszik. Elsősorban a hasukról akarják eltüntetni a felesleges zsírpárnákat, hogy még a férfinál is férfibbá váljanak. Lapos és feszes has ellentételezéseként egyes férfiak már a fenékplasztikáig is elmerészkednek. Dél-Amerikában kezdődött az őrület, és elsősorban a nők körében dívik a fenékplasztika, azonban már férfiak is alkalmazzák, ha túl kicsinek, vagy túl laposnak találják hátsójukat. Természetesen, a nőkkel ellentétben nem a kerek forma, hanem inkább az izomszerű szögletek a nyerők.

HarmoNet tipp:
A szépség sebészete >>

Mellplasztika
Hallhattunk már arról, hogy a férfiak is átszabatják a mellüket. Náluk elsősorban nem nagyobbításról, hanem éppenséggel kisebbítésről van szó. Genetikai vagy hormonális eltérés miatt alakulhat ki férfiaknál nőies jellegű mellforma. Érthető, ha a férfi szeretné nemének megfelelően átszabatni.

A másik ok, amiért a férfiak plasztikai sebészhez fordulnak, ha mellizmuk méretével elégedetlenek. Egyes férfiak, testalkatuk miatt, hiába gyúrnak és izzadnak órákat a konditeremben, mégsem elégedettek az eredménnyel. Ilyenkor lehetőség van implantátum beültetésére, amely kicsit „megdobja” a látszatot, dagadó mellizmokat kölcsönöz viselőjének. A férfiak számára előállított implantátumok nagyon hasonlók a nőiekéhez, de más a formájuk és jóval keményebbek.

Péniszplasztika
Meglepő, mégis, a plasztikai sebészeti rendeléseken nem ritka kérés a nemi szervek alakítása. Ez történhet vallási okból, szexuális kisebbségi érzés miatt, vagy akár esztétikai okok miatt is. A vastagság növelése mellett lehetőség van már a pénisz oldal és hosszanti görbületének módosítására, sőt, akinek a hosszal van problémája, arra is létezik már megoldás.

A férfiak nem jó betegek
A férfiak azonban nem jó páciensek. A műtét előtt nem mondanak el minden szükséges információt, pl. milyen gyógyszert szednek, illetve nem követik az operáció utáni utasításokat. Gyakran kíváncsiskodnak a műtét eredményét illetőleg, ami hegesedést okozhat, és lassítja a gyógyulás folyamatát. Különböző, be nem vallott, gyógyszerek szedése pedig nagy bajt is okozhat, vérzéshez vagy hematóma kialakulásához vezethet.
Mindent el kell mondani orvosunknak!

HarmoNet tipp: Vágás, égetés, nyúzás - Te meddig mennél el? >>

Klement Gabriella
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x