Mantak Chia: Kozmikus belső mosoly
Címlap / Kultúra / Mantak Chia: Kozmikus belső mosoly

>

Mantak Chia: Kozmikus belső mosoly

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-22

A mosoly gyógyító ereje. Az Egyetemes Tao rendszer kiemeli a belső és a külső energiák újrahasznosítását, átalakítását és finomítását, különösen az érzelmi energiák vonatkozásában. 

Az Egyetemes Tao gyakorlatainak szíve: Erényeink ápolása és a stressz átalakítása.

Társadalmunkat a rohanó tempó, a stresszel járó körülmények és a naponta keletkező több tonnányi szemét kezelésének képtelensége jellemzi. Ez nem csak a háztartási szemétre vonatkozik, hanem a testünkben keletkező érzelmi hulladékra is. A stresszes társadalmunk hatására erényeink fokozatosan csökkennek, és a düh, a félelem és az aggodalmaskodás, a türelmetlenség és egyéb negatív érzelmek foglalják el a helyüket. Ezek tovább gyengítik az erényeket, fokozatosan arra kényszerítik az embereket, hogy alacsony szintű, negatív energiákkal éljenek. Ezek a tünetek szélsőségesen betegségben, rosszullétben, társadalmi zavarokban és erőszakban nyilvánulnak meg.
Erényeink visszanyerése érdekében a negatív érzelmeinkét először tudatosítanunk kell, majd átalakítanunk használható energiává.

Az Egyetemes Tao rendszer kiemeli a belső és a külső energiák újrahasznosítását, átalakítását és finomítását, különösen az érzelmi energiák vonatkozásában.
 
A belső mosoly gyakorlásával megtanuljuk a szervek méregtelenítését és az erények gyarapítását. Belső energiánk átalakításával magasabb rezgésszintet érünk el, és előmozdítjuk a szellemi fejlődésünket.

Kötet mérete: B6 (108 x 162 mm)
Kiadta: Lunarimpex >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2198 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x