Mantak Chia: Kozmikus pálya
Címlap / Kultúra / Mantak Chia: Kozmikus pálya

>

Mantak Chia: Kozmikus pálya

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Kapcsoljuk össze a belső energiapályát a kozmosszal. A jelen zsebkönyv előkészítőt és útmutatást tartalmaz az említett gyakorlatokhoz, az itt található technikák segítik az Olvasót a Mikrokozmikus Pálya tudatos megnyitásában. 

A kínaiak felfedezték a meditáció, az akupunktúra, masszázs és a szellemi gyógyászat gyakorlatán alapuló vezetékeket, meridiánokat. Ezeket a meridiánokat feltölthetjük, és újratölthetjük a két belső energiakör, az ún. Mikrokozmikus Pálya, illetve a Makrokozmikus Pálya segítségével. A Mikrokozmikus Pályát a test közepén húzódó kormányzó és befogadó vezeték alkotja, míg a Makrokozmikus Pálya magába foglalja az összes meridiánt.

A Pályákon végzett speciális gyakorlatok segítségével helyreáll az energiaegyensúly, és eltűnnek a betegségek, aktiválódik a gyógyító erő, megnyílnak a spontán tudás és interaktív képességek lehetőségei, melyek által létrejöhet az arany elixír.
A jelen zsebkönyv előkészítőt és útmutatást tartalmaz az említett gyakorlatokhoz, az itt található technikák segítik az Olvasót a Mikrokozmikus Pálya tudatos megnyitásában.

52 oldal + 4 melléklet (mind színes!)
Kötet mérete B6 (108 x 162 mm)
Kiadta: Lunarimpex >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2470 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x