Deeksha programok szeptemberben - Önmegvalósítás és letisztulás...
Címlap / Kultúra / Deeksha programok szeptemberben - Önmegvalósítás és letisztulás

>

Deeksha programok szeptemberben - Önmegvalósítás és letisztulás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Az Egység Áldása nem egy felekezeti megtapasztalás, hanem fizikai energiát továbbít, amivel felerősíti a kapcsolatunkat a mindenben megtalálható egységgel. Lehetővé teszi számunkra, hogy elmélyítsük a kapcsolatunkat azokkal akiket szeretünk, önmagunkkal, emberekkel akiket nem is ismerünk és a Teremtőnkkel. 

A programok helyszíne továbbra is: Belső Barlang (Budapest, IX., Mihalkovich u. 4.)
A program hozzájárulási díja továbbra is: 3.000,- Ft.
Visszajelzési lehetőség:
Burger Zoltán – email: sloopster@gmail.com
Bata Zsuzsi – email: bata.zsuzsa@bp12ker.hu

Szeptemberi programkínálatunk:
2008. szeptember 5.   – Gyökércsakra program
2008. szeptember 12. – Szakrálcsakra program
2008. szeptember 19. – Kapcsolatok programja
2008. szeptember 26. – Intenzív program

Szeptemberi programjaink részletesen:
Rövid összefoglaló a csakraprogramokról: A deeksha energia segítségével gyorsan és hatékonyan tisztítja csakráinkat, így természetesen a teljes fizikai, érzelmi, gondolati, spirituális szférát is. Hosszú-hosszú évek problémái néhány alkalommal tökéletesen megszűnnek, gyógyulnak, átalakulnak. Aki a teljes csakrarendszert végigtisztítja ezzel a módszerrel, életében hatalmas minőségi változás történik. A program teljességéven, vagy részeiben újra elvégezhető, mivel a spirális fejlődés sohasem áll meg. Ha valamely területen nehézségeid vannak, válaszd a megfelelő csakrát! Bármely programon külön-külön, többször is részt vehetsz.

2008. szeptember 5. – Gyökércsakra program:         
 • Muladhara (A gyökeret tápláló)
 • Anyagi léttől való félelem
 • Az élet folyamába vetett bizalom

Ez az energiaközpont felelős az ember érzelmi és pszichológiai stabilitásáért, tehát a fizikai erőnlétünkért és vitalitásunkért. Ösztönöz bennünket érzelmi kötelékek alakítására családunkkal, barátainkkal, közösségeinkkel, nemzetünkkel. A munka- a hivatás, az aktivitás elsődleges mozgatórugója. A gyökércsakra energiái a logika, a rend, a szervezettség iránti szükségletünkben nyilvánulnak meg. Ide épülnek be a fizikai túléléssel, a számkivetettség érzésével kapcsolatos félelmeink, valamint önmagunkról, belső erőnkről, teremtő képességünkről alkotott hiedelmek.

2008. szeptember 12. – Szakrálcsakra program:       
 • Svadistana (A kivételes lakóhely)
 • Az intimitástól való félelem
 • Méltó vagyok a boldogságra
 • Önszeretet

A szakrális csakra az emberi kapcsolatokra irányuló szükségleteinkre rezonál, továbbá arra az igényünkre, hogy fizikai környezetünk dinamikáját bizonyos mértékben irányításunk alatt tartsuk. Minden összeköttetés, mely révén életünket kívánjuk kontrollálni, mint például a tekintély, a pénz, vagy más emberek, a második csakrán keresztül kerülnek kapcsolatba energiarendszerünkkel. Ebből az erőközpontból eredeztethető betegségek az irányítás elvesztésétől való félelemben gyökereznek. Itt tárolódnak a pénzügyi veszteségtől való félelmeink, a cserbenhagyás, az elhagyatottság, továbbá a fizikai test erővesztése miatti aggodalmaink energiamintái. A szexualitás és minden vele kapcsolatos magatartásunk és állásfoglalásunk is itt gyökerezik. A szexualitás az önkifejezés sugárútjának tekinthető, demonstrálja, milyen viszonyban vagyunk a bennünket körülvevő világgal. A szakrális csakra működése befolyásolja kitartásunkat, az önálló pénzügyi és fizikai túléléshez szükséges kitartást, önvédelmet, valamint a kockázatvállalás képességét, a veszteségek utáni újrakezdéshez szükséges lendületet, erőt, a személyes és hivatással kapcsolatos döntésképességet és a kreativitást.

2008. szeptember 19. – Kapcsolatok programja:
Ez a program nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint kapcsolataink rendezését. Bhagaván azt mondja: „AZ ÉLET KAPCSOLATOK!” Ha a kapcsolatainkat rendezzük, az életünk mindenhogyan, minden szempontból rendeződik. Kísérletet teszünk átfogó kapcsolatrendezésre az életünk minden területén: családunkban, munkahelyünkön, barátainkkal, és nem utolsó sorban önmagunkkal. Határtalan a változás lehetősége, ha az áldás energiájának segítségével sikerül átalakítanunk kapcsolatainkat. Ennek egyenes következménye, hogy a felsőbb világgal, Istennel, Fénnyel, Univerzummal – vagy ki hogyan nevezi a számára megnyilvánuló Megnyilvánulatlant – a kapcsolatrendezés is lehetővé válik.

2008. szeptember 26. – Intenzív program:
A jól megérdemelt „ajándékpihenés” a nagytakarítás után
Az energia elfogadásának folyamata:
 • Nyitottnak és befogadónak lenni.
 • Az energiát megérezni és elfogadni.
 • Magadon átengedni, és ezáltal beépíteni.
 • Magadévá tenni erejét.
 • Köszönetet mondani.
 • Szétsugározni környezetedre.

Az intenzív programon mindig újabb és újabb energiák érkeznek. Ezek befogadásával fejlődtök tovább. Felkészítenek és segítenek, hogy tanulhass, tudatosodhass. De sose feledkezzetek meg az alázatról! Tudatosság nem létezhet kellő alázat nélkül. Tegyétek mindezt jókedvvel és boldogan, hiszen ez csodálatos dolog: fejlődni. Mindent ez mozgat. Az állandó változás, fejlődés. Ez minden létezés alapja. Ez maga a csoda. Élvezzétek hát, hogy részesei lehettek. Ezáltal változtok, fejlődtök, tudatotok tágul. Egyre szélesebben láttok majd. A horizont átalakul, eltűnik, s nem gátolja majd szemed a látásban. Mert tudatoddal látsz már akkor, s annak nincs határa. Csak gondolj arra, mi felé haladsz, s mivé válhatsz. Örülj az életnek! Mert minden élet egy lehetőség a teljesség útján. Élj hát boldogan, tudatosan, befogadón és segítőn.

Kérünk benneteket, mindenképpen jelezzetek vissza akkor is, ha csak egy vagy két programra jöttök, akkor is, ha mindegyikre, mert fontos előre tudnunk, hogy ki mindenkire készüljünk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x