Balogh Diána - J.Goldenlane: Kedvcsináló szakácskönyv
Címlap / Kultúra / Balogh Diána - J.Goldenlane: Kedvcsináló szakácskönyv

>

Balogh Diána - J.Goldenlane: Kedvcsináló szakácskönyv

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Na… és a végén egyszerűen behabarod! - osztotta meg kedvenc receptjét a szomszédasszony, tisztes matróna, és én ismét csak bólogattam. Naná, egyszerűen behabarom, mi az nekem? Ez a habarás is valami olyasmi lehet, mint amikor a matektanárnő ördögi mosollyal kijelentette, hogy a példa végén "épp csak közös nevezőre kell hozni a törteket, és már kész is". Persze, kész. Annak, aki tudja, hogy mit jelentenek ezek a szavak, annak tuti nem ügy. De kitől kérdezhet egy kezdő szakácsnő? 

Mi a fene az a rántás? Na, most majd jó megtudod!
Mindenki megtanulhat főzni, aki kedvet érez hozzá. Hogy ne a saját kárán tegye, abban segíthet a Kedvcsináló szakácskönyv.

A tűzhelytől indul, vagy még inkább a konyhaajtóból, és minden kezdőnek segít megtenni odabent az első lépéseket. Követhető képekkel illusztrálva sorba veszi a főzési eljárásokat éppúgy, mint az egyszerű recepteket, oly részletességig, hogy még a legkezdőbb szakács-jelölt is talál olyan bekezdést, amit elolvasva megnyugodva sóhajthat fel: ezt még én is tudom!

És utána megnőtt önbizalommal tanulhatja meg, hogy mi a rántás, hogyan készül a habarás. Meg kell jegyezni, hogy a kötet egyik írója a fergeteges J. Goldenlane! Aki ismeri már humorát, most sem fog csalatkozni!

A Kedvcsináló szakácskönyvhöz névre szóló borító is rendelhető a kedvcsinaloszakacskonyv.hu weboldalon.
Kiadta: Tündérkert Kiadó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2270 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x