Ciki cuccok fickóknak - toplista toplákságból!
Címlap / Kultúra / Ciki cuccok fickóknak - toplista toplákságból!

>

Ciki cuccok fickóknak - toplista toplákságból!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Vannak holmik, dolgok, tárgyak, amik bűn-rondák, jóvátehetetlenül bénák, még inkább a "soha ne állj szóba ilyen fickóval!" kategóriába sorolhatók. (Persze ezt a mondatot gondold olyanra, hogy anyád hangja súgja a füledbe!) A pasiknak meg gőzük nincsen róla, hogy ezeket legjobb lenne azonnal kiiktatni az életükből. Ha férfi vagy - légy férfi! - mától kerüld el ezeket, ha meg nő vagy, akkor küldd el azoknak a pasasoknak, akik még mindig nem tudják, hogy ez CIKI! 

Az 5-ös skálán a legutolsó helyen található a zokni nélkül felvett cipő, különösen öltönyhöz, de általánosságban is.
Bizony! Ez még nyáron is béna! Pláne télen! Még akkor is, ha egyes divat-magazinok, vagy hírességek ezzel próbálnak kitűnni a sokaságból. (Emlékezz: egy ideig Madonna is hordott hónaljszőrt – de nem vált be!) A normális férfi húzzon fel zoknit – olyan színűt, mint az öltönye, vagy kicsit sötétebbet, és a cipőnek is illeni kell az összeállításhoz. A büdös lábú fickók nem menők, akinek pedig pucér lába klattyog a surranóban, nos annak biztos hogy szaglik a lába.

A negyedik: Aki nem veszi le szexhez a zokniját!
Nem! Nem vagyunk zokni-fetisiszták! A zokni egy rendes ruhadarab, ha a férfiember képes egyszerűen viselni, ha kell, és nem viselni, ha nem kell. (És a szennyes tartóba dobni, ha már büdös – de erre csak a magas szinten kondicionált papucsférjek, a mama kedvence típusok, és a Szűz ascendensűek képesek).  Zokniban – csizmában, papucsban, bakancsban - szexelni egyszerűen surmó dolog.A harmadik: kilógó trikó – kigombolt ing

Kevés lohasztóbb dolog van, mint egy előbuggyanó hasra feszülő, középszürke (a fehér néhai változata) pamut alsótrikó, pláne ha az emberkén látszik hogy gondot akart fordítani öltözékének összeállítására. Azt nem tudom, mivel lehetne menteni, ha ugyanez a ruhadarab nem alul lóg ki véletlenül, hanem felül kerül közszemlére, az ingnyak igénytelenül jókora megnyitása által, előre megfontolt szándékkal. Ez biztos módja a korai válópernek. Legjobb, ha egy lelkes angol kutatócsoport végre bebizonyítja, hogy a kigombolt ing alól előkandikáló trikó szoros pszichoszomatikus összefüggést mutat a korai megömléssel, vagy az ejakulációra való képtelenséggel. Hátha ezzel a módszerrel kevésbé lenne népszerű ez a módi.

HarmoNet tipp: Don Juannak indult, papucs lett belőle - Ne neveld, szeresd! >>

A második: A herevakarás
Igen! Urak, Önök OTT vakarják! Ez pedig egy ronda szokás, feltehetőleg a késő-freudi, péniszmutogatós, pénisz-irigy korszakból visszamaradt kényszeres viselkedés lehet. Annyira elterjedt, hogy a világ számos helyén megfigyelhetjük. Köztereken, liftekben, tömegközlekedési helyzetekben, vagy éppen értekezletek szüneteiben. Kevésbé feltűnően, vagy nyilvánosan, de egy csomó pacák igenis vakarja! Híradós közvetítéseken jól megfigyelhető, hogy a Siratófal tövében álló épp úgy, önkéntelen mozdulattal megvakarja, mint a szakadár szerb, a kockás-kendős palesztin, a kukucskáló kínai, vagy a bőrfejű aktivista. Ha mi, nők, meg akarnánk fogalmazni, mi az a dolog, ami a világ férfijait egyesíti, azt hiszem ez volna az. A herevakarás mentén lehetne kezdeményezni a világbékét. No meg azt, hogy a nők jogait lehetőleg szélesítsék ki. Rá szeretnénk csapni azok kezecskéjére, akik vakarják. Mert a vakaródzás majom szokás.

A toplista élén áll: A pasas nejlonszatyorral!
Egyszerűen menjünk ki egy forgalmas csomópontra, és nézzünk körül. Olyan népszerű ez, mint kocsmában a fogatlanság, vagy mint parlamenti lobbitárgyaláson a kenőpénz. Minden harmadik fickó kezében ott fog fityegni. A nejlonzacskó pedig ronda. Aki férfi, az ne hordjon nejlonzacskót.
A korábban emlegetett angol tudósokat arra is rá kéne dumálni, hogy sürgősen tárják föl az összefüggést a guminők kedvelése, és a nejlonzacskó viselése között, hogy végre a pasik is megértsék, hogy ez nem szexi, nem férfias, és nem menő.

HarmoNet tipp: Szabadgondolkodás propagálva: A tévében is hódítanak a melegek >>

Folytasd a listát a fórumon >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4090 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x