Salamon Gabriella: A leány, a szerető, az anya és a banya...
Címlap / Kultúra / Salamon Gabriella: A leány, a szerető, az anya és a banya - a női lét négy aspektusa

>

Salamon Gabriella: A leány, a szerető, az anya és a banya - a női lét négy aspektusa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Salamon Gabriella szakmai körökben elismert természetgyógyász megjelentette első könyvsorozatát, mely a női lét aspektusairól szól: a lányról, a szeretőről, az anyáról és a banyáról. Hasznos és tanulságos ismereteket ad minden nőnek, és akik nőkkel bármilyen kapcsolatban állnak, legyen az barátság, szerelem vagy munkatárs. 

A megjelent négy könyv szorosan kapcsolódik egymáshoz: a négy létforma az ősi, kőkori Istennő négy megnyilvánulási formája is egyben. A könyv segítséget próbál adni önmagunk elfogadására, illetve a női és férfi minták megismerésére és megértésére, hiszen amíg ez hiányzik, a párkapcsolatok sem működhetnek megfelelően. Megjelennek így a könyvekben a test, annak az évszakokkal analóg működésének a folyamata, a megbetegítő aspektusok és a gyógyulást hozó gyakorlatok.

A négy könyv a női életszakasz négy legfontosabb állomása:

  • A leány: A kezdetekről, az újrakezdés erejéről, a tavasz támogatásának ígéretéről, az élet élhetőségének lehetőségéről szól és a különböző ősi kultúrák istennőiben megjelenő támogató erőről.
     
  • A szerető
    A kiteljesedésről, a világ virágba borulásáról, a Lány nővé, Szerethetővé válásáról, a szexuális erejéről, a kapcsolatokban megélt szerepekről, az érzelmek támogató/korlátozó egyensúlyáról vagy kibillentségéről, a változtatás lehetőségeinek ismereteiről szól
     
  • Az anya
    A párkapcsolatokban az előrelépést a családdá válás, a kisbaba születése hozza. A gyermekvállalás mindkét szülő tudatos döntésén múlik. A könyv ezen része az anyává (szülővé) válás folyamatának szépségeiről, nehézségeiről és az anyákat támogató istennőkről szól.
     
  • A banya
    A banya, a Tél Úrnője a befelé fordulást, önmagunk árnyékaival való szembenézést segíti. A Bölcs Öregasszony energiája segít a „túlhordott” dolgok elengedésében, a feleslegessé vált érzelmek és gondolatok tisztázásában, az életkapu átlépésében, és az erő koncentrálásában, hogy tavasszal egy minőségileg más életet kezdhessünk.

    Salamon Gabriella a Palládium a Harmónia Ház oktatási, prevenciós és képességfejlesztő központ megalapítója. 14 éve kezdett el foglalkozni kineziológiával, melyet számos egyéb természetgyógyászati technika követett. A kineziológia mellett wellness-selfness konzultánsként, Feng shui tanácsadóként, jobb agyféltekés rajztanítás instruktoraként és családállítás vezetőjeként is dolgozik. Mindezek mellett képességfejlesztéssel, párkapcsolati terápiákkal és a nőiségben rejlő varázslatos erőkkel is foglalkozik.
     
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6648 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x