Győri Jutka: A Titok titka: Kip-Kop Kopogok - Út a boldogság...
Címlap / Kultúra / Győri Jutka: A Titok titka: Kip-Kop Kopogok - Út a boldogság és a boldogulás felé

>

Győri Jutka: A Titok titka: Kip-Kop Kopogok - Út a boldogság és a boldogulás felé

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A könyv egy korszakalkotó újdonságot, egy energiamező terápiát, az Érzelmi Feloldás Technikáját /EFT/ mutatja be. 

Gyakorlati tanácsot ad annak alkalmazására, mindenki számára érthető módon, és megmutatja, hogyan taníthatod meg ezt a különös, ám rendkívül hatékony módszert a gyerekeknek is.

A módszer segítségével feloldhatod azokat a testi és lelki energiablokkokat, amelyek elzárják az energiaáramlás útját a szervezetedben.
Az energia egyensúly megteremtése megdöbbentő érzelmi feloldódást, és ennek következtében mélyreható fizikai gyógyulást eredményezhet ott is, ahol az orvostudomány eddig tehetetlennek bizonyult. Óriási lehetőséget ad arra, hogy energiáid összpontosításának segítségével megtapasztalhasd az élet minden gyönyörűségét. 

Mottó: A tudatos megkönnyebbülés a legrövidebb út a boldogság és a boldogulás felé.

„Ezt a könyvet útmutatóként ajánlom mindenkinek arra, hogyan tegye túl magát könnyedén a hétköznapok nehézségein, és megértse, hogy a Jólétet csak küzdelem nélkül, a lehető legkisebb erőfeszítéssel lehet megteremteni. Ajánlom mindenkinek, aki keresi a lehetőséget, hogy kitaláljon saját élete útvesztőiből, hogy egészséges testtel és lélekkel teljes életet éljen. Ajánlom mindenkinek, akinek lehetősége van arra, hogy megtanítsa mindezt a gyerekeknek is. Azt pedig mindenki maga döntse el, hogy él-e ezzel a lehetőséggel.” - Győri Jutka
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6368 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x