Egy mozdulattal a Hegyalja Fesztiválon
Címlap / Kultúra / Egy mozdulattal a Hegyalja Fesztiválon

>

Egy mozdulattal a Hegyalja Fesztiválon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

A zöldtárca környezettudatos szemléletformáló road-show-ja immár a harmadik állomásához, Tokajba, a Hegyalja Fesztiválra érkezik, ahol Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter Karafiáth Orsolya költővel, Lévai Balázs műsorvezetővel és Kollár-Klemencz Lászlóval, a Kistehén tánczenekar frontemberével közösen mutatja be a látványos bemutató eszközökkel felszerelt, az energiatakarékos életmódra oktató installációt és a játékokat. 

Az „Egy mozdulat” nevet viselő interaktív zöld stand játékos módon vonja be a résztvevőket a zöld társasjátékba.; a kezdeményezés az odalátogató fiataloknak energiatakarékossági és egyéb környezetvédelmi tippeket nyújtva segít megóvni a bolygót és a pénztárcájukat.

Szabó Imre Karafiáth Orsolyával, Lévai Balázzsal és Kollár-Klemencz Lászlóval, ezután az E-misszió Zöldszínpadon részt vesz egy rövid pódiumbeszélgetésen, majd meglátogatják a fesztivál „zöld” helyszíneit. A pódiumbeszélgetésen a miniszter a Hegyalja Fesztivál szervezőinek átadja a Zöld Fesztivál címet is, amit szigorú környezetvédelmi előírások betartásával érdemelt ki a rendezvény.

Az esemény időpontja: 2009. július 17. (péntek) 14.30 óra
Helyszíne: Tokaj, Hegyalja Fesztivál

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1362 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x