Integrált Amrita meditációs technika
Címlap / Kultúra / Integrált Amrita meditációs technika

>

Integrált Amrita meditációs technika

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az IAM technikával mély, belső békét, boldogságot és megnyugvást lehet elérni. A technika egyszerű fizikai és mentális gyakorlatokon keresztül kiegyensúlyozza az elmét és emeli a Tudat "rezgését". Megnyitja a Szív, a Szeretet folyamát. 

"A különféle gyakorlatok a fizikaitól a mentálisig elvezetnek a nyugalomhoz, a belső békéhez, ami azt gondolom fontos ebben a világban (ami olyan amilyen). Az IAM kulcs AMMÁ felé, hogy hogyan, azt mindenkinek magának kell megtapasztalni azzal, hogy elsajátítja a technikát és gyakorolja. A lényeg, sokat kapunk a technika által."

"Segít önmagamra találni és szeretettel elfogadni saját magamat és másokat is. Segít a lelki egyensúlyomat megtalálni. Könnyebb családtagjaim, és környezetem elfogadása. Könnyebben meglátom a szépet és a jót is az emberekben és a világban. Megtanít arra is, hogy a pillanatnyi rossz az a későbbi jó, ami aztán az én boldogságomat szolgálja, és hogy ezt a boldogságot magamban találjam meg. Ajánlanám mindenkinek, még férfiaknak is, a politikusoknak és a politizálóknak is, hogy megérezzék ők is egyre jobban, hogy mindenki egy és minden ember boldogságra született, és csak együtt érünk valamit, és csak együtt lehetünk a nagybetűs "EMBER"."

„Eltávolítja spirituális utam belső és külső akadályait. Nagy belső spirituális energiákat szabadít fel.”

Olyan mélységekbe visz, amiket korábbi technikákkal még nem tapasztaltam. A reggeli meditáció elkísér a nap végéig, és nyugodtabban, elfogadóbban élem meg a hétköznapok körtáncát. Összeszedettebben, koncentráltabban intézem a napi feladataimat, érzem, hogy könnyebben tudom irányítani az életemet.”

Ha úgy érzed, hogy megérett az idő számodra is, hogy "tudatod távirányítóját erősen a kezedben tartsd", várunk szeretettel a következő tanfolyamra:

Időpont:        2009. augusztus 15. (szombat egész nap) - 16. (vasárnap kb. 13 óráig)

Helyszín:       Budapest

Jelentkezés:  iam@ammachi.hu

Bővebben >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2236 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x