Oktatás Hete 2009 - Kukkants be!
Címlap / Kultúra / Oktatás Hete 2009 - Kukkants be!

>

Oktatás Hete 2009 - Kukkants be!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Magyarország legátfogóbb oktatási rendezvényén vehetnek részt, akik szeptember 9-13-ig (a BNV ideje alatt) kilátogatnak a HUNGEXPO B pavilonjába. Egyszerre 5 kiállítás várja az érdeklődőket: 

A 10. Nyelvparádén, a nyelvtanulási lehetőségek kiállításán a nyelvtanfolyami kínálat mellett - többek között - ingyenes ízelítőn, azaz kezdő nyelvórákon, valamint nyelvi frissítőkön tanulhatnak a látogatók. Emellett lehetőség lesz alternatív nyelvtanulási módszerek kipróbálására, illetve próbanyelvvizsgázásra is.

A Tanfolyam- és állásbörze és a Tanulj, Dolgozz Külföldön! vár mindenkit, aki tanulni vagy dolgozni szeretne itthon vagy külföldön: segítséget kapnak az önéletrajz-íráshoz, interjúkon próbálhatják ki magukat; szakértők tartanak karrier-tanácsadást, tájékoztatót ösztöndíjakról, külföldi letelepedésről.


A Business Language Show elsősorban vállalatvezetőknek, döntéshozóknak szól. HR konferencián kaphatnak segítséget a cégek képviselői ahhoz, hogy minél kedvezőbben, hatékonyabban tudják megszervezni a vállalati (nyelv)oktatást.

A Gyermekeink Jövője című képességfejlesztési kiállításon fejlesztő eszközök, tanfolyamok, kerekasztal-beszélgetések, bemutató foglalkozások és játszóház várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Mindezek mellett színpadi és kreatív programok, kedvezmények, dedikálások színesítik a rendezvényt. További részletek a www.oktatashete.hu weboldalon találhatók.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1754 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x