Tenger, napfény, Mauritius
Címlap / Kultúra / Tenger, napfény, Mauritius

>

Tenger, napfény, Mauritius

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

"Elnézve a szigetet az jut eszedbe, hogy először Mauritiust teremtette Isten és csak aztán, az ő mintájára, teremtette meg a Mennyországot." Mondta Mark Twain 1897-ben. A sziget és az ott honos egyedi madarak mély nyomot hagytak Gerry Durell-ben is. A sziget ihlette a Hahagáj című könyvet is. Ma a szigetelsősorban a nászutasok paradicsoma. 

„Elnézve a szigetet az jut eszedbe, hogy először Mauritiust teremtette Isten és csak aztán, az ő mintájára, teremtette meg a Mennyországot.” Mondta Mark Twain 1897-ben. A sziget és az ott honos egyedi madarak mély nyomot hagytak Gerry Durell-ben is. A sziget ihlette a Hahagáj című könyvet is. Ma a sziget a nászutasok paradicsoma elsősorban.

Mauritius egy kis, korallzátonnyal körülvett sziget az Indiai-óceánon, több mint 500 mérföldre Madagaszkártól. A sziget eddig csak két összefüggésben hallhattuk. Természetesen turisztikai érdemeivel összefüggésben, a másrészt pedig a CNN időjárás-jelentéseiben: az évnek ebben a szakában ugyanis ciklonok rázzák a kis szigetet (két óra autóútnyi átmérőjű), elzárva azt a külvilágtól.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 6107 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x