Ma 10-től: WAMP! Designer nap a Gödörben!
Címlap / Kultúra / Ma 10-től: WAMP! Designer nap a Gödörben!

>

Ma 10-től: WAMP! Designer nap a Gödörben!

Forrás: WAMP
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Itt az ideje, hogy a sokak által alul értékelt november visszakapja patinás fényét! Számos láthatatlan designértéke van ugyanis az ősz utolsó hónapjának: lehetővé teszi a téli kiegészítők hordását, az első dérrel beérik az egyik legdesignosabb magyar gyümölcs, a naspolya, a novemberi zimankó pedig esztétikumban gazdag filmek megtekintésére csábít. 

A novemberi WAMP ezért a mozgókép jegyében jelentkezik: Szofita jóvoltából egész nap animációs filmvetítés várunk minden kedves WAMPolót, hogy dinamikus, színes látványvilág feledtesse a kinti szürkeséget.

Fontos novemberi változás, hogy a design piac visszatér jól megszokott téli rezidenciájára, a Gödör klubba, ahol a legkiválóbb magyar designerek várják a látogatókat.

Programok: ma 10-től a Gödör klubban (Budapest)

Egész nap: animációs vetítés by Szofita.

Szofita, azaz Tari Zsófi a MOME animáció szakos hallgatója; a filmekben előforduló design és látványvilág megalkotása foglalkoztatja, de gyűrűket is készít, fantáziadús munkái a WAMP-on is kaphatók. Ahogy egy interjúban mondta, számára ?egy gyűrű készítése nem más, mint a filmes látványvilág megalkotásának legkisebb formája?. A novemberi WAMP-on egyszerre kicsiben és nagyban is meg lehet nézni, mit is gondol minderről.

Egész nap gyereksarok a NOHA Stúdió és Alkotóműhely szervezésében.

Hangulatmester: Dj Keyser

DJ Keyser, azaz Mozsik Tibor a Crate Soul Brothers formáció egyik tagja. Állandó DJ partnerével, Shurikennel kifejtett munkásságát csütörtökönként a Tilos Rádióban lehet nyomon követni. A legkülönfélébb műfajokat - elsősorban jazz, funk, soul, afrobeat, latin jazz, brazil ? ötvöznek új elektronikus zenékkel. DJ Keyser külföldi vendégszereplései során sok híres DJ-vel játszott együtt, ilyen például Gilles Peterson, Patrick Forge, DJ Vadim, Nicola Conte vagy Nickodemus.


Ismét hónap designerei!


Ismét itt vannak a hónap designerei: az októberi WAMPon két frissdiplomás a Finlandia különdíjában részesült, ők Strohner Márton designer és Esztány István iparművész designer. További infó a hónap embereiről a WAMP honlapon>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1854 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x