Ingyenes vetítésekkel indul a csepeli mozi!
Címlap / Kultúra / Ingyenes vetítésekkel indul a csepeli mozi!

>

Ingyenes vetítésekkel indul a csepeli mozi!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Február 11-től újra lesz mozija a XXI. kerületnek, ugyanis a Csepel Plazában megnyílik a Csepel Cinema. Az ünnepséget követően Török Ferenc és Orosz Dénes rendezőkkel lehet beszélgetni, majd minden filmet ingyen megtekinteni: levetítik többek közt a Poligamyt, a Másnaposokat és a Körhintát, illetve premierként Jancsó Miklós új alkotását, az Oda az igazságot. 

Csepeli művészeti iskolások kisfilmjeinek vetítésével február 11-én 15 órától újra megnyitja kapuit a Csepel Cinema. A látott filmek apropóján Török Ferenc (Moszkva tér, Szezon, Overnight) és Orosz Dénes (Kútfejek, Poligamy) rendező-forgatókönyvírókkal lehet beszélgetni, ezt követően pedig késő estig bezárólag rengeteg filmet ingyen megtekinteni.

Levetítik többek közt a Jennifer Aniston főszereplésével készült Derült égből szerelmet, Törőcsik Mari és Soós Imre felejthetetlen alakításával készült Körhintát, a legutóbbi magyar sikerfilmet, azaz a Poligamyt, és a nemrég Golden Globe-díjjal jutalmazott Másnaposokat. Premierje lesz Jancsó Miklós új alkotásának, az Oda az igazságnak is, amit szintén jegyvásárlás nélkül lehet itt megnézni a mozi nyitónapján.Az üzemeltető Mozinet Kft. tervei szerint a mozi programjának harmadát magyar alkotások, harmadát hollywoodi sikerfilmek, harmadát pedig európai művészfilmek adják ki a jövőben
. Szeretnék, hogy minél több család látogassa a mozit, ezért sok rajz- és korhatár nélküli filmet játszanak a Csepel Cinemában, hétvégente délelőttönként is. Emellett kéthetente Anime Filmklubot tartanak, az elsőt február 12-én. Ekkor olyan japán rajzfilmeket vetítenek, melyeket ezidáig moziban még nem lehetett látni hazánkban.

A fenntartók igyekeznek alacsony jegyárakat biztosítani, február 12-től egy film megtekintése sem kerül többe ezer forintnál.

Kép:
piqs.de: light-man - Sitze
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2201 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x