Fringe Fesztivál Pécs 2010 - Kultúra a dézsából is, ingyen!...
hirdetés
Címlap / Kultúra / Fringe Fesztivál Pécs 2010 - Kultúra a dézsából is, ingyen!

>

Fringe Fesztivál Pécs 2010 - Kultúra a dézsából is, ingyen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

A Budapesti Tavaszi Fesztivál "kislánya", Frindzs idén április 9. és 11. között ezúttal Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett mutatja meg magát a nagyközönségnek. 

A Frindzs őrzi, az Edinburgh-i Nemzetközi Fesztivál melléktermékeként 1947-ben létrejött peremfesztivál és saját hagyományát: bárki jelentkezhetett, kor és műfaji határ nélkül. A szabadság a Frindzs legfőbb üzenete: a nézők számára az, hogy gátlások nélkül jöjjenek, menjenek, lelkesedjenek és kritizáljanak, az előadók számára meg az, hogy kötöttségektől függetlenül, akár a konvenciókra fittyet hányva tegyék közszemlére, mit gondolnak a világról és/vagy a művészetről.
A műfaji paletta semmit nem fakult a korábbiakhoz képest: lesz rengeteg zenei produkció, táncelőadás, színház, performansz, és néhány gyerekprogram.

3 napon keresztül – több mint 300 produkció – 8 helyszínen
Frindzs ”kisasszony” ezúttal sem kér pénzt a sokszínű kulturális programokért, s idén is szúrós szemű zsűri – no meg a közönség – fogja értékelni a fellépőket, hogy ne csak egy jó hangulatú fesztivál emlékével távozhassanak a legjobbak, hanem újabb fellépési lehetőségekkel is. Nemcsak megmutatkozni lehet tehát, hanem akár dobbantani is, hiszen a zsűri által odaítélt díjak között komoly fellépési lehetőségek találhatók.
Aki megtalálja kedvencét, ne legyen rest és szavazzon!


Mindez persze eltörpül a lényeg mellett, hogy az EKF számos eseményét és felfokozott hangulatát tovább emelve, Pécs belvárosa három napra felbolydult méhkassá változik és az összművészeti kavalkád keltette zsivajban, április második hétvégéjén észrevétlenül és visszavonhatatlanul beköszönt végre a Tavasz.
Ha valaki elfáradna netán, nyugodtan leülhet, élvezheti a tavaszi napsütést, csemegézhet a fesztivál programkínálatából és elmerenghet a művészet mibenlétén.

HarmoNet Fringe Tippek:
http://fringe.hu/index.php?p=applicant&appid=1309&l=hu
http://fringe.hu/index.php?p=applicant&appid=1208&l=hu 
 
[ 3460 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x