Pszinapszis - Pszichológiai Napok, a lélek fesztiválja
Címlap / Kultúra / Pszinapszis - Pszichológiai Napok, a lélek fesztiválja

>

Pszinapszis - Pszichológiai Napok, a lélek fesztiválja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Pszinapszis pénteken 12.30-kor nyitja meg kapuit, programjaink minden nap késő éjszakáig tartanak. Szombaton és vasárnap már reggel 8.30-tól várjuk látogatóinkat. 

Péntek 13.00-kor a Pszinapszis egy megnyitó ünnepséggel indul útjára. A megnyitón illetve az azt követő félig informális fogadáson és helyszínbejáráson szívesen látjuk! 

Programok
Figyelmükbe ajánljuk előadásainkat, melyek minden nap, délelőtt és délután, több teremben párhuzamosan zajlanak a pszichológus szakma nagyjainak tolmácsolásában.

Műhelyfoglalkozásainkon - helyszíni, előzetes elektronikus regisztráció után - pénteken délután, illetve szombaton és vasárnap délelőtt és délután vehetnek részt. A műhelyek célja, hogy kis létszámú csoportokban (általában max. 20 fő) sajátélményben részesülve ismerkedhessenek meg a résztvevők különböző módszerekkel, technikákkal.

Kerekasztal-beszélgetéseink során egy-egy közérdekű témát járnak körbe a szakértők.


Ha pedig ennél könnyedebb szórakozásra vágynak, tekintsék meg kortárs művészek kiállításait, vegyenek részt egy színházi előadáson, pihenjenek a teaházban, hallgassanak meg egy koncertet, vagy látogassanak el a Civil Utcába (mely az épületen belül lesz kialakítva), és ismerkedjenek meg az érdekesnél érdekesebb tevékenységet végző szervezetek munkájával.

Vendégeinket Könyvesházunkban kedvezményes könyvvásárlási lehetőséggel várjuk.
Miután a Pszinapszis idei témája Utak labirintusa, így fenti programjainkban elsősorban útkeresésünk témakörét járjuk körbe előadóinkkal és látogatóinkkal.

Programjainkról részletesen tájékozódhat a www.pszinapszis.hu honlapon. 

Rendezvényünk helyszíne, megközelíthetőség
A Pszinapszis helyszíne a frissen felújított, akadálymentesített Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.).

További információkat, illetve képeket találhat róla honlapunkon a www.pszinapszis.hu -n, illetve a Ház honlapján, a www.ajamk.hu oldalon.

A műhelyfoglalkozásokra pedig a nagyon közeli Gyöngyösi Óvodában (1131 Budapest, Gyöngyösi utca 69-71.Ű) kerül sor. 

Autóval érkező vendégeink figyelmét felhívjuk, hogy a környéken parkolóház, őrzött parkoló nincs, viszont a parkolás ingyenes. 


Megközelítés tömegközlekedéssel:

Nappali közlekedés
  • Legegyszerűbben a Deák térrõl induló 105-ös busszal lehet odautazni. Az út kb. 20 perc. A busz kb. negyed óránként jár.
  • 3-as metróval a Gyöngyösi utcáig utazva, majd onnan egy kellemes 10 perces séta a Duna Plazával szemben egyenesen befelé a Babér utcán, átkelve a Göncöl utcán, majd tovább egyenesen a házak között a József Attila térre érkeznek, szembe a Mûvelõdési Központtal.
  • Az Árpád hídtól induló 120-as busszal a Gyöngyösi utcáig utazva is el lehet jutni a Pszinapszisra, a leszállás után a busz haladási irányához képest jobbra kell a Gyöngyösi utcán elindulni, majd a második utcán (Násznagy utca) kell befordulni, és onnan már csak pár lépés a József Attila térig.
  • A Lehet térrõl induló 14-es villamossal szintén a Gyöngyösi utcáig utazva érkezhetünk a Pszinapszisra.

Éjszakai közlekedés
  • A Béke úton a 14 villamos vonalán jár éjszaka a 914-es busz, ami végigmegy a 3-as metró vonalán.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3143 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x