EFOTT 2010: Celebek az ország legnagyobb hallgatói buliján...
Címlap / Kultúra / EFOTT 2010: Celebek az ország legnagyobb hallgatói buliján

>

EFOTT 2010: Celebek az ország legnagyobb hallgatói buliján

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-08

Ákos, celebkemping, magyar zenekarok minden mennyiségben, több tízezer egyetemista és főiskolás. Ez és a megszokott jó hangulat garantált 2010 legnagyobb hallgatói buliján, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, július 13-18. között, Pécs-Orfűn. 

Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a legrégebbi, legnagyobb kulturális- és könnyűzenei fesztivál Magyarországon, amelyre a tavalyi évben minden korábbinál többen, közel 64 ezren látogattak el. Az 1976 óta folyamatosan bővülő, magyar fiatalok által látogatott, évről-évre más helyszínen megrendezett bulinak idén Pécs-Orfű ad otthont, amely kiváló természeti adottságaival egyre több szórakozni vágyót vonz. Emellett már csak hab a tortán az a pazar zenei kínálat, amelyet 2010-ben prezentálnak a szervezők. Az EFOTT Ákos fellépésével kezdődik, majd a nagyszínpad utolsó fellépőjeként a hazai pályán játszó Kispál és a Borz ad koncertet.


Idén még egy különlegességre is számíthatnak az egyetemisták és a főiskolások, ez pedig a celebkemping. S hogy mi is ez valójában? A felsőoktatási intézmények hamarosan elkezdik a sztárvadászatot. Az egymás közti versenyt az nyeri, aki több celebet állít maga mellé, és hív meg a fesztiválra. Az EFOTT-ra érkező hírességek közösen állítanak majd sátrat és együtt buliznak a fiatalokkal.


A legnagyobb hallgatói buli 2010. július 13-18. között idén Pécs-Orfűn várja a szórakozni vágyókat!
EFOTT - csak szabadon...Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2793 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x