Hova vidd a csemetét? 4 szuper gyereknapi program!
Címlap / Kultúra / Hova vidd a csemetét? 4 szuper gyereknapi program!

>

Hova vidd a csemetét? 4 szuper gyereknapi program!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Kézművesség, ügyességi programok, vetélkedők, tombola, versenyek, arcfestés, lufihajtás. Színes programok Gyereknap alkalmából! Ez a hétvége a lurkóké! 

 

Rendezvénynaptár

1. Vásári forgatag gyereknap alkalmából Jászberényben
A korábbi év hagyományához híven a Gyermekcentrum Alapítvány idén is GYERMEKNAPOT tart, ezúttal a régi vásárok hangulatát idézve. A jászberényi játszóház szombat délelőtt színes gyereknapi programokkal, vetélkedőkkel, készségfejlesztő sarkokkal készül a felnőttek és az apróságok nagy örömére.

Gyereknap alkalmából május utolsó hétvégéjén országszerte izgalmas programok, játékok, aktív pihenés és szórakozás várja a családokat. A felejthetetlen gyereknapi hangulatról a családi napközit és játszóházat működtető jászberényi Gyermekcentrum Alapítvány is gondoskodik. A Fejlesztő kuckó Családi napközi udvarán (Jászberény, Attila u. 12.), 2010. május 29-én, szombat délelőtt 9.00-12.00 között izgalmas gyereknapi programokkal, előadásokkal és sok-sok finomsággal készülnek a szervezők. 

„Sok szeretettel várjuk kis barátainkat és szüleiket a GYERMEKNAPI JÁTSZÓHÁZUNKBA. Ha az időjárás is úgy akarja, igazán emlékezetes délelőttöt varázsolunk a hozzánk látogató gyermekek és szüleik számára. Rossz idő esetén pedig benti helyszínnel készülünk” – mondta Gál Keller Szilvia az Alapítvány vezetője.

Programok:

9.00 - 9.15               Nevezés a vetélkedőre, gyülekező
9.15 - 10.15             Vetélkedő 2 csapatban rengeteg nevetéssel
10.15 - 11.00           Vitéz László gyermekszínházi előadás
11.00                         Rajzpályázat eredményhirdetése, a helyszínen tesztet kitöltők jutalmazása
11.15 - 12.00           Néptáncbemutató (Jászsági Népi Együttes), táncház

Egész délelőtt:
Pici sarok (3 éven aluliaknak): festés, gyurmázás, játékok
kreatív asztalok: fakanálbáb, lufi figura, similabda, terméskép, golyófogó, nyaklánckészítés, stb.
Régi játékok:célba dobás, gólyaláb, lepedőn egyensúlyozás
Finomságos stand: senki sem marad éhen, vagy szomjan
A részvétel ingyenes!

Világbajnok játékok, gyümölcsös élmények a Városligetben

2. Városligeti Gyereknap
2010. május 29-30-án a Toffifee és a nimm2 számtalan édes és sportos élménnyel vár kicsit és nagyot egyaránt a kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvénysorozaton a budapesti Városligetben, melyet immáron 20. alkalommal rendez meg a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat! 

Bajnokként hajrázhatunk, nagyokat nevethetünk a Kis Napozóréten. Rátermettség, találékonyság, kitartás, „vitamin” és vitalitás, mind-mind szükséges, egyik se maradjon otthon!

A Rúgó fal próbán tizenegyeseket lehet lőni a végtelenségig, óriás felfújt kapura. Lesz hatalmas focilabda rodeó, a Robofoci. De a legek legje mindenképp a Focisátor, ahol rekordmennyiségű asztali focijáték várja a gyerekeket: ujjfoci, gombfoci, mágneses foci, pálcikás gombfoci, asztali foci, rugós foci, flipper foci, csocsó. Az egész család együtt készülhet a futball világbajnokságra, ügyesen és sportosan!

Gyümölcspályán versenyezhetünk, ki ér hamarabb a gyümölcsökkel a célba. Bárki szerencsét próbálhat a nimm2 Dobókockával is, ha megvan a nyerő oldal, nem marad el az ajándék. Az Ínycsiklandó érzékpróbán pedig a nimm2 ízei versenyeznek érzékeinkkel.

Mindenkit szeretettel várnak a Ligetben! A helyszínre kilátogatók emellett további ingyenes programok közül válogathatnak.

Gyereknap

3. Részletes programkínálat a Vajdahunyad Vártól a Királydombig húzódó területen:

OTP Kalandpark
Napozórét (május 29-30., szombat-vasárnap, 10:00-19:00)
Lurkó program és zenesátor: játéksziget 4–12 évesek számára. A lányokat szerepjátékok várják, a fiúkat autós terepszőnyeg. A többi muzsika!
Mászóhegy: felfújható mászófal, amelynek minden oldala más-más nehézségű, hogy igazi kihívás legyen.
Ugrálóvár: egy hely, ahol tombol a jókedv!
Rúgófal: bárkiből focisztár lehet, csak a megfelelő lyukba kell lőni a lasztit!
Zsonglőrakadémia: ördögbotok, buzogányok, karikák stb. színes világa. Ide aztán kell az ügyesség!
Arcfestés: bárki az lehet, ami lenni szeretne!
Kézműves foglalkozások: játékok és apró tárgyak készítése hagyományos, kézi módszerekkel.
Óriás rajzfal és társasjáték: a rajzlap itt nem szab határt a gyermekek képzeletének.

OTP Fogászati busz
Napozórét (május 29-30., szombat-vasárnap, 10:00-19:00)
Ingyenes fogászati szűréssel, szaktanácsadással, arcfestéssel és sok-sok ajándékkal várnak minden gyermeket.

MOL Kölyök Tanya
Vajdahunyad Vár mellett (május 29-30., szombat-vasárnap, 10:00-19:00)
Ugrálóvár, csúszda, mászófal, arcfestés, kézműves foglalkozások mind-mind megtalálható lesz a helyszínen. A Kölyök Tanyán vasárnap 12-13 óra között Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző dedikál. 12-16 óra között Erős Antónia és az Egy csepp figyelem Alapítvány vércukorszint-mérést tart.

MOL Világzenei Színpad
Paál László sétány (május 30., vasárnap, 11:00-17:40)
11:00-11:30 MOL tehetségtámogató program 2010 Sport kategória eredményhirdetése Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyzővel
12:00-12:50 Kolompos
13:10-14:00 Kaláka
14:15-15:00 Bölöni Réka Bábszínháza, zenés mesejáték
15:35-16:25 Katáng együttes
16:50-17:40 Söndörgő

Magyar Posta szűrőkamionja és Országjáró Filaposta programja
Napozórét (május 29-30., szombat-vasárnap, 10:00-19:00)

A Magyar Posta idén először csatlakozik a gyermeknapi programhoz: a Posta méhnyakrákszűrő kamionja, az Országjáró Filaposta és a Bélyegmúzeum gyermekprogramja települ ki a helyszínre.
A Magyar Posta számára fontos az egészség megőrzése, ezért is működteti speciális szűrőkamionját. A nők számára az egyik legkomolyabb nőgyógyászati problémát jelentő méhnyakrák kifejlődése rendszeres szűrővizsgálattal megelőzhető, időben felismerve a betegség gyógyítható.
A Magyar Posta Országjáró Filapostája egy kihelyezett felvevőhely, ahol a gyermeknap alkalmából ünnepi bélyegzővel látják el a helyszínen feladott leveleket és képeslapokat.
Vasárnap 10.00 – 19.00 óra között a gyerekek a Bélyegmúzeum foglalkozásán ismerkedhetnek meg a bélyegek történetével, a „bélyegtervezés alapjaival”, és készíthetnek bélyeges ajándéktárgyakat.

Biztonságos Internet Sziget
Liezen-Mayer sétány sarka (május 29-30., szombat-vasárnap, 10:00-19:00) 

Szeretettel várunk a Biztonságos Internet Szigeten, ahol a biztonságosabb internethasználat témakörébe tartozó számítógépes játékokkal, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel, hasznos tanácsokkal szeretnénk segíteni barangolásod az online birodalomban.

4. Babarét
Az elmúlt évek egyik legsikeresebb helyszíne a Babarét, mely kb. 1 200 nm-en, a Vajdahunyad vára és a Petőfi csarnok közötti, fás-ligetes területen található. Gyermek és felnőtt programok. Szülőknek ingyenes tanácsadás, kicsiknek színes, vidám foglalkozások.

Részletek >>

(Fotó: piqs.de - sa244 das schaffe ich)Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4870 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x