Pöttyös Kapitány ismét a Gyerek Szigeten - Újra indul a...
Címlap / Kultúra / Pöttyös Kapitány ismét a Gyerek Szigeten - Újra indul a hajósinas-toborzás

>

Pöttyös Kapitány ismét a Gyerek Szigeten - Újra indul a hajósinas-toborzás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

A Pöttyös Kapitány hajója ismét vitorlát bont, és az országjáró szupertúra első helyszíneként, a T-Home Gyerek Szigeten horgonyoz le. Az ingyenes nyári programsorozat keretében júniusban 4 hétvégén át kalandos programokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

 

Rendezvénynaptár
A múlt hétvégén indult a T-Home Gyereksziget, amely felhőtlen szórakozást kínál egész júniusban a gyermekek számára. A budapesti Hajógyári Sziget ingyenes programsorozata népszerű előadókkal, interaktív családi műsorokkal, kézműves műhelyekkel, játszóházakkal és megannyi változatos programmal várja az apróságokat. A Pöttyös nyári kalandparkja az idén sem hiányozhat a rendezvénysorozatról, a Pöttyös Kapitány hajója június 5-én ismét kikötött a T-Home Gyerek Szigeten, ahol 4 hétvégén át folyik a hajósinas toborzás.

„Rengeteg élmény és izgalmas programok várnak a Hajógyári Szigetre látogatókra. A bejáratnál már ott parkol a Pöttyös kisautó, amely egyenesen a Pöttyös hajóhoz kalauzolja őket. A legénységnek bárki tagja lehet, aki szereti a meséket, játékokat, és aki szeretné felmérni fizikai erőnlétét és szellemi frissességét. A felső fedélzet első próbatétele a memóriát tesztelő kirakós játék, majd a gyerekeknek bátorságtesztet is ki kell állniuk, hiszen egy drótkötélpályán a szárazföldre kell leereszkedniük. Egy hajón az élet nagyon változatos és izgalmas, mindig van tennivaló. Ha víz kerül a fedélzetre, azt rögtön ki kell pumpálnia a legénységnek, vagy ellenséges kalózhajókat kell megtámadniuk, ágyúkkal fenyegetniük, de a tenger állatok etetésében is szorgoskodnak” - mondja Harangozó Barbara, a Pöttyös senior brand managere.


A kis Pöttyös csónakok a tengeren ringatóznak, és csak arra várnak, hogy erős karú tengerész-tanoncok átevezzenek vele a partra, a Pöttyös Farmra.


A Farmon egy óriás Rudigyár várja a látogatókat, hogy a Titkos Recept alapján mindenki elkészíthesse a saját Pöttyös Túró Rudiját. Lesz ott tehénfejés, majd a friss tejet felforralják, hűtik, erjesztik, keverik, pihentetik, formázzák - ahogy kell! Pihentetésül Pöttyös Tündér mesél, mialatt saját Pöttyös bögréjét bárki elkészítheti.

„A Pöttyös Kapitány szeretettel vár minden gyereket júniusban a Gyerek Szigeten, ahonnan tovább folytatja majd útját, hogy egész nyáron át tartó izgalmas programjaival a vidéki gyerekhez is eljusson” – tette hozzá a manager.


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6496 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x