Születésnapi Ladánybene 27-megabuli az EFOTT-on!
Címlap / Kultúra / Születésnapi Ladánybene 27-megabuli az EFOTT-on!

>

Születésnapi Ladánybene 27-megabuli az EFOTT-on!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Tizenegy órás gigantikus születésnapi bulira készül egykori tagokkal és vendég előadókkal a Ladánybene 27, amely idén ünnepli huszonöt éves fennállását. A jeles alkalom megünneplésére nem is lehetne jobb helyet választani, mint a zenekar első nagyobb tömeg előtt adott koncertjének helyszínét: az Egyetemisták és Főiskolások Turisztikai Találkozóját. 

Idén ünnepli negyedszázados fennállását az ország legismertebb reggae zenekara, a Ladánybene 27. A jeles alkalomból hatalmas, Jamaica-t idéző bulira készülnek az együttes tagjai az EFOTT-on, ahová rengeteg emlék fűzi őket.„Az első igazán komoly, nagy tömeg előtt adott fantasztikus hangulatú koncertünket éppen az EFOTT Fesztiválon adtuk 1992-ben, Szeged-Dorozsmán. Ennek a bulinak az emléke máig frissen él bennünk, mert ráéreztünk a koncertezés örömére, a közönség óriási szeretetére, energiájára.”
– árulta el Bodnár Tibor, a zenekar vezetője. „Ezért ez a fesztivál különösen közel áll hozzánk és örömünkre szolgál, hogy 1992 óta minden évben fellépünk az egyetemisták és főiskolások nagy találkozóján!” – tette hozzá László M. Miksa, a Ladánybene 27 énekese.Július 13-án este hat órától
minden a Ladánybene 27-ről szól Orfűn. Felcsendülnek a zenekar régi és új dalai egyaránt, színpadra lépnek az egykor zenésztársak és rengeteg baráti együttes, akik igazi jamaicai hangulatot csempésznek az éjszakába.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4912 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x